loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Repsol col·labora amb la Setmana Santa de TGN amb una aportació de 15.000 euros

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 11 de març de 2015

Repsol i l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona han renovat el conveni de col·laboració que els vincula des de fa deu anys, i que contempla una aportació econòmica de 15.000 euros. Aquest conveni inclou totes les activitats que l’Agrupació, presidida per Joaquim Julià Penedès, realitza en motiu de la Setmana Santa de Tarragona 2015. Aquesta aliança s’emmarca dins dels objectius de Repsol a Tarragona, consistents en el compromís amb la ciutat i els seus entorns més propers.

A l'esquerra, Josep Bertran, de Repsol, i al seu costat el president de l'Agrupació d'Associacions de la Setmana Santa, Joaquim Julià. / foto: Repsol

L’acte de signatura s’ha realitzat aquest migdia a l’Església de Sant Agustí, i han signat el President de l’Agrupació, Joaquim Julià Penedès, i el responsable de Comunicació i Relaciones Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran.

Un any més, Repsol ha col·laborat amb l’edició del cartell de la Setmana Santa de Tarragona. Aquest cop, el cartell és obra d’Oriol Ventura, qui plasma la fi de la Processió de Divendres Sant. En la imatge apareixen quatre Armats acompanyant al Crist de la Sang a l’Església de Natzaret.

Aquesta no és la única col·laboració de Repsol amb la Setmana Santa de Tarragona. A banda d’algunes iniciatives que es remunten a l’any 2006 (com l’edició del DVD “Setmana Santa en el Temps”, o el llibre “Setmana Santa de Tarragona. Imatges i Paraules”), cada any la companyia col·labora en alguna de les iniciatives que impulsen les diferents Germandats i Confraries de la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar