loader
menu

CIUTAT

Ballesteros torna a mostrar el seu desconcert i diu que 'no he rebut mai cap rellotge' de la FMC

El Circ Ciutat dijous, 12 de març de 2015

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha enviat un comunicat en què assegura que "he actuat sempre d'acord amb la legalitat" i que "no he rebut mai cap rellotge". L'alcalde de Tarragona ha respost, d'aquesta manera, a la nova imputació en el cas Mercuri, en el qual ja hi estava des del juliol passat, però en aquest cas per uns rellotges regalats a la FMC l'any 2011 quan n'era el president Manel Bustos.

Ballesteros. / circdetarragona.com

Ballesteros serà citat a declarar altre cop.

El comunicat

"En referència a les informacions publicades en diferents mitjans de comunicació sobre una nova citació per declarar en la investigació que afecta a la Federació de Municipis de Catalunya, vull manifestar:

- Mantinc el meu desconcert davant els motius que vinculen la meva imputació en aquesta investigació. Reitero que he actuat sempre d’acord amb la legalitat, en el marc de les meves responsabilitats com a membre del Comitè Executiu i del Consell Nacional de la Federació de Municipis des del 2007.

- Reiterar el que vaig declarar davant la jutgessa el 9 de setembre del 2014: mai he cobrat ni un sol euro de la FMC, ni en concepte d’indemnització, ni de sou, ni de dieta, ni per cap concepte, així ho vaig demostrar amb un certificat oficial del departament jurídic econòmic de la FMC.

- Sembla que la jutgessa relaciona la XX Assemblea del Consell Nacional de la FMC del 22 de juliol del 2011 amb l’adquisició d’uns rellotges commemoratius. He de dir, que no vaig assistir a la dita Assemblea, vaig excusar la meva assistència i no he rebut mai cap rellotge.

- Tinc la tranquil—litat d’haver actuat correctament però també la preocupació per una situació que no he generat i que malmet la meva imatge personal i la de la resta de membres que pertanyen a la FMC.

- No he rebut cap citació oficial i desconec el contingut. Lamento haver d’informar-me de la meva possible declaració i dels motius a través dels mitjans de comunicació.

- Tinc confiança en la justícia i la meva total disponibilitat a col—laborar-hi, i confio que actuï amb celeritat, per aclarir els fets el més aviat possible."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar