loader
menu

Abelló proposa traslladar les dependències de l'Ajuntament de TGN a la Tabacalera

El Circ dijous, 12 de març de 2015

L’alcaldable de Convergència Democràtica, Albert Abelló, ha proposat traslladar tots els serveis administratius de l'Ajuntament al complex Tabacalera. Ho ha anomenat l’Ajuntament de la "Gran Tarragona".

Fotomuntatge facilitat per la candidatura d'Albert Abelló.

El projecte consisteix en el trasllat de tots els serveis administratius del consistori als edificis de la Tabacalera. “L’estalvi, l’eficiència i el fet d’esponjar la ciutat cap a la zona dels barris marítims i de Ponent, són els principals objectius d’aquesta proposta”, ha manifestat Abelló, que ha assenyalat que en els últims anys, tot i parlar-ne molt, no s’ha aconseguit millorar l’estructura administrativa i de serveis de l’Ajuntament de Tarragona.

Abelló considera que cal deixar enrere l’actual estructura organitzativa del consistori, pròpia del segle XIX, i apostar per un Ajuntament pensat en clau de segle XXI. “Estic segur que amb el trasllat a la Tabacalera es millorarà molt tant la qualitat de servei al ciutadà com les condicions dels treballadors, que gaudiran d’instal·lacions més àmplies i agrupades en un únic espai”, assegura el candidat de CDC.

El cost actual de manteniment dels edificis administratius de l’Ajuntament de Tarragona és d’1,2 milions d’euros. Només el lloguer de les dependències on s’ubica l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC), a la Rambla Nova, ja costa 450.000 euros a l’any, ha recordat l'alcaldable convergent.

“Els ciutadans necessitem ajuntaments que pensin en l’estalvi i en agilitzar els tràmits administratius”, ha manifestat Abelló, que apunta que l’operació Tabacalera no comporta, en cap cas, la renuncia a les actuals OMAC descentralitzades, ubicades als barris de la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar