loader
menu

CIUTAT

L'atenció sanitària als esportistes centra la primera jornada de treball del Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani

El Circ Ciutat dijous, 12 de març de 2015

Aquest dijous ha tingut lloc al Centre de Convencions de Port Aventura la primera jornada de reunions de treball prevista durant la visita del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis. Durant el dia d'avui s'ha dut a terme la reunió de la Comissió Mèdica i Antidopatge i la reunió de la Comissió Tècnica, ambdues desenvolupades conjuntament amb membres del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, així com visites a algunes de les instal·lacions seus dels Jocs.

Foto: Tarragoba 2017

Foto: Tarragoba 2017

Foto: Tarragoba 2017

Foto: Tarragona 2017

La reunió de la Comissió Mèdica i Antidopatge ha centrat la seva atenció en l'atenció mèdica als esportistes. En paraules de Ramon Cuadrat, director general dels Jocs Mediterranis, "els membres del Comitè Internacional ens han traslladat els criteris a tenir en compte a l'hora de realitzar els controls antidopatge i el protocol a seguir per prendre mostres i portar-les als centres sanitaris especialitzats. A més, hem concretat com hem de desenvolupar l'atenció sanitària als esportistes a la Vila Mediterrània i quins serveis mèdics ha de disposar la mateixa. Per altra banda, també s'han abordat els criteris assistencials i sanitaris de cara a les delegacions internacionals i el públic en general".

Així mateix, la Comissió Tècnica del Comitè Internacional s'ha reunit amb membres de l'equip tècnic dels Jocs Mediterranis per revisar i validar el calendari de competicions, de tal manera que el darrer dia dels Jocs, el 9 de juliol de 2017, les fases finals de competició es programin i quadrin adequadament sense interferir en la posterior cerimònia de clausura. En aquesta reunió, s'han revisat també les fitxes tècniques de cada instal·lació i el progrés de les actuacions de reforma i millora de les seus.

Durant la tarda els membres del Comitè Internacional han pogut visitar les reformes que ja s'estan duent a terme en algunes instal·lacions com, per exemple, el Club Tennis Tarragona, on ja s'ha reformat la pista, les valles i les graderies. També han visitat altres seus com el Club Golf Costa Daurada, la Tarraco Arena Plaça i el Centre 112 des d'on es coordinarà la seguretat de tot l'esdeveniment.

Programa divendres 13 de març

- 9.00h. Reunió del Comitè Executiu del CIJM.

- 15.30h. Reunió conjunta entre Comitè Organitzador i Comissió de Coordinació del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, amb l'assistència de l'alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar