loader
menu

ICV es desmarca de Tarragona en Comú i es presentarà sola a les municipals

El Circ divendres, 13 de març de 2015

Iniciativa per Catalunya-Verds es presentarà sola a les properes eleccions municipals del 24 de maig; molt probablement altre cop amb EUiA. Així ho va decidir l'assemblea de militants d'ICV; un 91 per cent dels quals va votar en contra de concórrer junts amb la candidatura Tarragona en Comú, a la qual hi donen suport tant Procés Constituent com Podem Tarragona.

Arga Sentís, portaveu municipal d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de TGN. /iniciativa.cat

"L'assemblea no ha acceptat la proposta de Tarragona en Comú, hem fet tots els esforços, però no ha estat possible", va explicar la portaveu municipal d'ICV a Tarragona, Arga Sentís. La reunió de militants va tenir lloc el passat dijous 12 de març al vespre, només unes hores després que reresentants d'ICV, EUiA, Tarragona en Comú i Procés Constituent arribessin a un principi d'acord i consensuessin una llista que podria estar encapçalada pel líder veïnal Antoni Peco.

Algunes fonts d'ICV van negar que s'hagués arribat a cap acord, donant a entendre que la proposta de llista, que incloïa un membre d'ICV com a número 2 (Jordi Collado), tan sols es tractava d'una proposta 'tancada' de la candidatura rupturista i municipalista.

En canvi, altres fonts, també de l'òrbita eco socialista, van explicar que no es tractava de cap proposta tancada, sinó que va ser consensuada el dimecres 11 de març en una reunió que es va acabar prop de les onze de la nit, i en la qual hi havia representants de tots els moviments que, a priori, havien de confluir en la candidatura de TGN en comú als comicis del 24 de maig.

D'aquesta manera, ICV es presentarà sola, molt possiblement amb coalició amb EUiA, i la cap de llista seria Arga Sentís.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar