loader
menu

Ara Tarragona fitxa el líder veïnal de Torreforta Modesto Pallejà

El Circ divendres, 13 de març de 2015

Un nou líder veïnal s'incorpora a l'aventura de les eleccions municipals tarragonines. Es tracta de Modesto Pallejà, president de l’Associació de Veïns Primer de Maig de Torreforta, qui s'ha incorporat a l'Ara Tarragona.

Modesto Pallejà, a l'esquerra, i al seu costat el president i cap de llista d'Ara Tarragona, Emili Rivelles. / ara tarragona

Pallejà, de 51 anys, ocupa el càrrec a l’entitat veïnal des de l’any passat i ha estat sempre molt vinculat al moviment associatiu del barri. L'empenta de Pallejà ha estat determinant perquè la plaça Primer de Maig de Torreforta hagi deixat en estat d'abandonament i es comencin a veure millores, malgrat que, de moment del tot insuficients.

Abans de crear l'AV Primer de Maig, Pallejà també va ser vocal d’urbanisme i cultura de l’Associació de Veïns de Torreforta.

El nou fitxatge del partit que lidera Emili Rivelles trenca, d'aquesta manera, 28 anys de militància dins del PSC, del qual es va donar de baixa el passat 23 de febrer. Pallejà ha explicat que “amb el projecte d’Ara Tarragona és viable assolir les demandes que fem des de Torreforta per a millorar la qualitat de vida de les persones que hi viuen”.

Pallejà formarà part de la llista d’Ara Tarragona i tindrà un paper molt destacat en l’equip de coordinació dels barris de Ponent.

Per la seva part, el cap de llista d’Ara Tarragona, Emili Rivelles, ha destacat que “la incorporació de Modesto al nostre equip és molt important per a reforçar la nostra estructura organitzativa i també per copsar de primera mà les necessitats dels barris”.

El fitxatge de Pallejà arriba uns dies després que la formació municipalista incorporés l'agent immobiliari tarragoní Joan Boronat, que ocuparà el número 4 en la llista. El número de Pallejà no ha transcendit, però podria ser el 5.

El quart representant veïnal que salta a la política

Les eleccions d'enguany comptaran amb un grup nodrit de representants veïnals. El primer va ser Pedro Sánchez, president de la federació Segle XXI, que concorrerà amb Ciutadans, possiblement com a número 2 de Rubén Viñuales.

Els presidents veïnals de les altres dues grans federacions tarragonines també estaran a les llistes. El cap visible de la Federació d'Associacions de Veïns (FAVT), Antoni Peco, formarà part de la llista de la candidatura municipalista Tarragona en Comú, amb possibilitats de ser cap de llista.

L'últim en incorporar-se a la cursa electoral tarragonina havia estat el president de la federació de veïns de Llevant, Carles Pedreño, que s'ha incorporat a l'equip del candidat de CDC, Albert Abelló.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar