loader
menu

CIUTAT

TGN celebrarà unes jornades per debatre sobre la xarxa ciclista de la ciutat

El Circ Ciutat divendres, 13 de març de 2015

L’anàlisi de la xarxa ciclista a la ciutat centrarà les Jornades “Tarragona Ciclable”, que es faran el pròxim 20, 21 i 23 de març a l’Institut Municipal d’Educació (Av. Ramon y Cajal, 70) i que analitzaran en profunditat el Pla de Mobilitat Urbana de Tarragona pel que fa a la xarxa en bicicleta. La trobada s’emmarca en el desplegament del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUT), i es duen a terme dins del projecte europeu Push&Pull.

L’objectiu d’aquesta trobada és debatre i consensuar els principals corredors de la ciutat a cobrir amb la xarxa d’itineraris ciclables de la ciutat i sobre les tipologies d'integració de la circulació de bicicletes en la via pública i adequació a la trama urbana de Tarragona. Així ho ha explicat la consellera de Mobilitat, Cultura i festes, Begoña Floria, que ha explicat que s’avaluarà quins són els itineraris que caldria impulsar en la fase 1 d’implementació de nous itineraris ciclables i les seves característiques.

Divendres, a les 18 hores la consellera de Mobilitat obrirà les Jornades i exposarà la xarxa ciclista que es defineix al Pla de Mobilitat Urbana de Tarragona i tot seguit es farà un debat sobre el model de xarxa ciclista que necessita la ciutat. Tot seguit, s’analitzarà amb detall la fase primera d’implementació de la xarxa ciclista i es presentaran els corredors de la Rambla Nova-President Companys-President Macià i connexió amb estació de Renfe i amb el Mercat.

En finalitzar el debat es presentaran els itineraris en bicicleta que es faran dissabte 21 de març, de 10 a 12:30 hores. Es crearan dos grups que faran treball de camp; recorreran en bicicleta els itineraris proposats en la 1a fase d’implementació del PMUT, començaran al port Esportiu i acabaran a la plaça de la Font.

Dilluns, 23 de març, a partir de les 18 hores es treballarà amb els assistents per consensuar els corredors que conformaran els dos àmbits principals de la primera fase d’implementació de la xarxa ciclista, tenint en compte les conclusions a les que han arribat els participants en les passejades de dissabte.

Per participar en les Jornades “Tarragona Ciclable”, cal inscriure’s prèviament al correu electrònic gerencia@aparcamentstgn.cat


Documents

Tarragona ciclable


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar