loader
menu

CIUTAT

Felip VI no aixeca passions a TGN

Sergi Casado Ciutat dilluns, 16 de març de 2015

Tarragona no és monàrquica, o als que ho són, no se'ls ha vist gaire. La visita de Felip VI ha passat sense pena ni glòria, ja que la resposta que ha tingut de la ciutadania ha estat més aviat freda. L'Ajuntament havia deixat el tram de Rambla Nova més proper al Balcó net com una patena. Fonts, bancs, a les jardineres s'hi acabaven de plantar noves flors, les rajoles de davant del Balcó del Mediterrani gairebé patinaven, la paret vertical de roca havia quedat neta de brossa i males herbes i fins i tot a la font se li havia fet una neteja a fons.

Al costat del Teatre Tarragona. / circdetarragona.com

Foto: casa real

Foto: casa real

Als afores de la TAP. / circdetarragona.com

Als afores de la TAP. / circdetarragona.com

Als afores de la TAP. / circdetarragona.com

Just al costat s'hi celebrava el gran acte protocolari dels Jocs del 2017. Sent generosos, dues-centes persones s'han aplegat davant del Teatre Tarragona. I d'aquests, prop d'una cinquantena enfervorits. Amb aquest grup de gent s'ha fet fotos el monarca a la sortida del teatre, i al cap d'unes hores la Casa Real ja les havia difós per les xarxes.

La rebuda al monarca ha estat similar als afores de la Tàrraco Arena Plaça, on només s'hi havien aplegat unes cent persones. Són xifres pobres per a una ciutat de 140.000 habitants que posen de manifest que, o el Rei ha vingut en hora de feina, o que no aixeca passions.

El cert és que on ha generat més controvèrsia la visita del monarca a Tarragona ha estat, precisament, a les xarxes socials, i en concret a twitter. Els contraris a la monarquia s'hi han despatxat a gust. El perfil @TGNtwit ha creat el #tarragonanoterei per debatre sobre la notícia del dia. Desenes de comentaris han anat animant la xarxa des de primeres hores del matí, i alguns amb més mala bava que altres.

Però amb les xifres a la mà, quasi hi havia més periodistes seguint l'acte del teatre que gent a fora esperant veure el Rei d'Espanya.

Un cop visitada la TAP, l'únic recinte que a hores d'ara està construït i acabat, el Rei ha presidit un dinar als Tinglados amb 150 convidats i amb un menú cuinat per Sirco.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar