loader
menu

El PP de TGN vol tenir controlades les colònies de gats i gossos i es posa dur amb la venda d'animals a la via pública

El Circ dimarts, 17 de març de 2015

El Partit Popular ha fet la seva proposta de control i protecció d'animals per la ciutat per a les properes eleccions. El seu candidat, Alejandro Fernández, ha anunciat que no permetrà que es venguin animals de companyia a la via pública, en referència al mercat setmanal dels dimarts i dijous.

Gats al carrer Arc d'En Toda, a la Part Alta. / circdetarragona.com

El cert és que la parada de venda d'animals de la Rambla, segons van explicar els seus propietaris al Circ fa alguns dies, no ven animals considerats "de companyia", que són els gossos, els gats i les fures. I que tenen tots els permisos en regla. El PP, però, ha assegurat que la Llei 2/2008 és "clara": "No es poden vendre animals de companyia a la via pública. La complirem impedint que es venguin animals en els mercats de Tarragona", ha indicat el líder popular.

El PP és partidari d'aprovar una ordenança de protecció i control dels animals urbans que inclogui un protocol de gestió dels centres d'acolliment d'animals, tant públics com privats, fent compatible la salut pública amb un correcte tracte als animals.

Projectes de colònies felines i canines

"Impulsarem el projecte de colònies felines i canines, que inclourà l'habilitació de llocs públics en els que es pugui donar de menjar als animals, amb la prohibició expressa d'utilitzar a aquest efecte espais d'interès turístic, patrimonial o cultural, o aquells que tinguin conseqüències negatives en termes de saluda pública", ha proposat Fernández.

Per mantenir controlades les colònies canines i felines, el PP impulsarà també una unitat mòbil d'esterilització, com ja existeixen a moltes ciutats europees.

Per tal de dur-ho a terme, segons el PP, "actualment tenim a la nostra Guàrdia Urbana professionals amb la formació i la sensibilitat per crear a cost 0 una Unitat específica que es dediqui a fer complir l'ordenança que proposem i a perseguir el maltractament d'animals, baralles etc.

Alejandro ha conclòs recordant que “Ghandi ja va assenyalar que ‘la grandesa d'una societat es mesura pel tracte que dóna als seus animals’ i a Tarragona volem ser exemple d'això i de mesures que garanteixin la salut pública”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar