loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Repsol patrocinarà Santa Tecla, Tàrraco Viva i la programació teatral de TGN del 2015

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 17 de març de 2015

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, la tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Begoña Floria i el responsable de Comunicació i Relacions Externes del Complex Industrial Repsol a Tarragona, Josep Bertran, han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre Repsol i les àrees de Cultura, Festes i Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona per aquest any 2015

D'esquerra a dreta, Floría, Ballesteros, Font i Bertran. Foto: Repsol

L’acord contempla el patrocini, per part de l’empresa, de les programacions municipals d’espectacles i activitats musicals organitzades per l’Àrea de Cultura amb una aportació econòmica de cent vint-i-cinc mil euros (125.000 €).

El conveni recull el compromís de Repsol per la col·laboració d’actes i activitats culturals que organitza l’Ajuntament de Tarragona. En concret, Repsol esdevindrà novament patrocinador principal de les festes de Santa Tecla, del festival Tàrraco Viva, així com de la programació de teatres de la ciutat; entre d’altres.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha remarcat “la complicitat continuada de Repsol” i la importància de la col·laboració amb l’empresa, i ha afegit que aquest suport “dóna la màxima rellevància a les activitats de la capital del territori”.

Per la seva part, Josep Francesc Font, director del Complex Industrial Repsol a Tarragona, ha destacat que “A Repsol creiem que és just revertir part de la riquesa que creem, a l’entorn més immediat i que és el que ens acull. És per aquesta raó que contribuïm al patrocini i mecenatge d’un ampli ventall de projectes culturals, educatius i socials de qualitat”.

La signatura d’aquest conveni respon a un dels objectius prioritaris de Repsol, consistent en establir compromisos estables amb els entorns en els quals desenvolupa les seves activitats industrials. Aquest compromís, en el cas de la ciutat de Tarragona, es manté de forma continuada i explícita des de fa gairebé 30 anys, durant els quals Repsol ha col·laborat en el finançament d’actes i activitats culturals que s’han organitzat o promogut des del mateix consistori.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar