loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'edifici Blanc de Bonavista ja és de la Fundació La Muntanyeta

El Circ Ciutat > Mobilitat dijous, 19 de març de 2015

L'Edifici Blanc de l'antic col·legi de Bonavista ja és de la Muntanyeta. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el representant de la Fundació Privada La Muntanyeta i director del centre, Jaume Marí Pàmies, han signat el contracte pel qual l’Ajuntament atorga la concessió per a l’ús privatiu d'aquest edifici a La Fundació. Es tracta d’una finca ubicada al Camí de la Partió de Bonavista.

Una imatge aèria de l'edifici Blanc de Bonavista. / ajuntament de TGN

Imatge de la signatura. / mauri

La Fundació La Muntanyeta convertirà l’Edifici Blanc de Bonavista en un equipament al servei de les persones amb discapacitat. La remodelació es tirarà endavant gràcies a una subvenció de 500.000 euros de la convocatòria de projectes del 0.7% de l’IRPF, i després que l’Ajuntament de Tarragona aprovés la cessió de l’edifici a la Fundació La Muntanyeta per un període de 50 anys.

Està previst que l'obra de rehabilitació es realitzi en tres fases. En la primera fase es crearan 12 places de residència i 16 de centre ocupacional. D’altra banda, s'està estudiant la possibilitat de que també es pugui ubicar a l’Edifici Blanc el servei de Centre Ocupacional que, actualment, s’ofereix a les instal·lacions de Sant Pere i Sant Pau. En aquest supòsit, es crearien 12 places de residència i 40 de Centre Ocupacional.

Actualment, l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral – La Muntanyeta, gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral.

La finalitat d’aquesta entitat sense ànim de lucre és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i/o etiologies similars, i la garantia de l’exercici d’aquests drets, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut, atenció residencial, inserció social, inserció laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.

L’alcalde ha destacat la tasca conjunta feta entre entitats i administracions per tirar endavant aquest gran projecte social que permetrà ampliar i millorar la tasca de La Muntanyeta i, al mateix temps, recuperar un edifici i un espai emblemàtic del barri de Bonavista.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar