loader
menu

El PSC deixa fora del 'top ten' de la llista al regidor Xavier Tarrés

El Circ dilluns, 23 de març de 2015

El PSC té pràcticament definits els noms de les 10 primeres persones que formaran part de la llista per a les municipals. I tot apunta que el regidor Xavier Tarrés no hi serà. Segons ha pogut saber El Circ, l'actual regidor de Promoció Econòmica i president de l'empresa municipal d'Habitatge perd galons i i podria baixar fins al número 11.

L'arquitecte Josep Maria Milà s'incorpora a l'equip de Ballesteros i podria ocupar el número 5 o 7

Aquesta és la darrera proposta que li ha fet el partit, i que haurà de contestar en breu, tot i que fa unes setmanes es podia pensar que aniria més amunt en la llista atès que sempre ha estat pròxim a Ballesteros, però últimament no formava de l'anomenat nucli dur.

L'Arquitecte Josep Maria Milà. / facebook.com

Xavier Tarrés. / ajuntament de TGN

Tenint en compte que difícilment es repetiran els 12 regidors de 2011, estar per damunt del 10 en la llista ara mateix no assegura entrar, malgrat que les enquestes dels socialistes sembla que els donen 11 regidors. Ara fa falta que Tarrés accepti.

L'arquitecte Josep Maria Milà, nou fitxatge

L'equip de Ballesteros ha incorporat l'arquitecte tarragoní Josep Maria Milà, que podria anar de 5 o 7. L'entrada de Milà, confirmada pel propi partit, suposaria el tercer fitxatge independent dels socialistes després dels de la presidenta de l'Ecce Homo, Elvira Ferrando, i del director de l'IES Comte de Rius, Francesc Roca.

A excepció de Ballesteros, el cap de llista, i d'Elvira Ferrando (independent), que anirà de 2, la resta de noms fins a l'11-12 es coneixen, però no tenen el número assignat. El 3 podria ser per a Javi Villamayor, fins fa poc teòric 'delfí' de Ballesteros (és el regidor responsable dels Jocs del 2017) i el 4 per a l'actual portaveu municipal, Begoña Floría.

Una dona de l'executiva local tancarà el 'top ten'

Fins aquí, els que estan més o menys clars. Entre el 5 i el 10, i sempre en una llista 'cremallera' (home-dona-home), estarien l'arquitecte Josep Maria Milà (PSC), la regidora Patrícia Anton (independent), el regidor Pau Pérez, la regidora Ivana Martínez i amb el 9 el també fitxatge independent Francesc Roca.

El numero 10 de la llista li correspon a una dona i molt possiblement procedirà de l'executiva local. Un dels noms que sóna és el de Sandra Ramos.

D'altra banda, l'actual edil responsable de Neteja, Joan Sanahujes, tampoc formarà part de la llista, i s'afegeix a Carles Castillo, Paco Zapater, Victòria Pelegrín i Carme Crespo.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar