loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Una nova app recull tota la informació útil de l'empresa de Transports de TGN

El Circ Ciutat > Mobilitat dilluns, 23 de març de 2015

L'empresa de Transports de Tarragona ha presentat la nova app que substitueix l'aplicatiu anterior. Responent a les millores sol·licitades pels usuaris i la necessitat de ser exigents amb la incorporació de les noves tecnologies a la vida diària, l’EMT ha presentat Etmou.

El nou aplicatiu, disponible tant en IOS com Android, es posa en marxa amb l’objectiu d’arribar de manera més senzilla, pràctica i útil als usuaris del transport públic de la ciutat i que sota el nom de Etmou presenta un disseny innovador i amb eines molt útils per a l’usuari; així com una informació a temps real, principal diferència de l’anterior dispositiu.

Etmou presenta una millor optimització del rendiment i el pes, amb continguts útils per a l’usuari i amb la innovació com a objectiu principal ja que presenta diverses eines a partir de la geolocalització, com són les parades més properes, el temps d’espera o el codis QR que identifiquen la parada on l’usuari està en aquell moment.

El que sí que es contempla, com l’antiga APP, és la presentació de totes les línies i horaris, les notícies de darrera hora d’incidències i el servei d’atenció al client. Amb tot plegat, es pretén que no només sigui una millora de l’actual APP en molts altres aspectes, sinó una nova eina totalment diferent i al dia amb les noves tecnologies.

circdetarragona_AD


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar