loader
menu

CIUTAT

Una nova app recull tota la informació útil de l'empresa de Transports de TGN

El Circ Ciutat dilluns, 23 de març de 2015

L'empresa de Transports de Tarragona ha presentat la nova app que substitueix l'aplicatiu anterior. Responent a les millores sol·licitades pels usuaris i la necessitat de ser exigents amb la incorporació de les noves tecnologies a la vida diària, l’EMT ha presentat Etmou.

El nou aplicatiu, disponible tant en IOS com Android, es posa en marxa amb l’objectiu d’arribar de manera més senzilla, pràctica i útil als usuaris del transport públic de la ciutat i que sota el nom de Etmou presenta un disseny innovador i amb eines molt útils per a l’usuari; així com una informació a temps real, principal diferència de l’anterior dispositiu.

Etmou presenta una millor optimització del rendiment i el pes, amb continguts útils per a l’usuari i amb la innovació com a objectiu principal ja que presenta diverses eines a partir de la geolocalització, com són les parades més properes, el temps d’espera o el codis QR que identifiquen la parada on l’usuari està en aquell moment.

El que sí que es contempla, com l’antiga APP, és la presentació de totes les línies i horaris, les notícies de darrera hora d’incidències i el servei d’atenció al client. Amb tot plegat, es pretén que no només sigui una millora de l’actual APP en molts altres aspectes, sinó una nova eina totalment diferent i al dia amb les noves tecnologies.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar