loader
menu

Ciutadans de TGN potenciarà la figura del regidor de barri

El Circ dilluns, 23 de març de 2015

Ciutadans de Tarragona ha tornat a denunciar, el distanciament, cada cop més gran que hi ha entre l'Ajuntament i les associacions de veïns, les socials i les culturals. "S'han anat distanciant amb el temps i s'evidencia una menor participació ciutadana en les decisions municipals”, ha explicat el candidat per Tarragona, Rubén Viñuales.

Foto: Ciutadans Tarragona

El cap de llista ha defensat que “la participació dels ciutadans en els assumptes públics incrementa, millora i renova la democràcia, enforteix la societat civil i afavoreix la modernització de la gestió pública fent-la més transparent”.

Ciutadans ha reivindicat la necessitat d'apropar l'administració a la gent durant una jornada de treball amb la Fundació Mare Mediterrània i la Coordinadora d'Entitats de Tarragona. S'han tractat assumptes com el medi ambient, l'urbanisme, l mobilitat, l'educació, la sanitat o la seguretat ciutadana.

Per això, l'alcaldable Rubén Viñuales proposa “augmentar la proximitat de l'Ajuntament potenciant la figura del regidor de barri i establint espais permanents de participació”. A més, assegura que “pretenem fomentar la implicació ciutadana en la confecció dels pressupostos municipals, de manera que les diferents entitats i organitzacions de la ciutat puguin realitzar les seves aportacions”.

Des de fa mesos, un dels eixos prioritaris del programa de Ciutadans a Tarragona està focalitzat en els barris. Ara fa uns dies, també van demanar més implicació a Sant Salvador.

Viñuales, candidat a tots els efectes

Ara fa una setmana, Viñuales va ser ratificat pel Comitè Executiu Nacional com a “candidat a l'alcaldia de C’s el maig vinent”. Per això, Viñuales ha manifestat que “se sent totalment recolzat en ser ratificat pels afiliats de Tarragona, la Junta Directiva local i el Comitè Executiu Nacional” i assegura que “per a ell és fonamental el suport dels afiliats i del partit”.

De la mateixa manera, ha assenyalat que “C’s és el canvi assenyat i centrat que necessita la ciutat” i ha afirmat que “les expectatives són bones i no cal posar-se sostre.”

Rubén Viñuales assegura que la seva formació “aposta per un projecte de ciutat viable i per a les persones”. A més, l'alcaldable de l'agrupació de C’s ha defensat que “Tarragona mereix polítics nets i honests”, i ha assegurat que “la transparència i la regeneració en les institucions municipals és una necessitat actual.”


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar