loader
menu

El regidor Paco Zapater (PSC) també fa oficial que abandona la política municipal

El Circ dimarts, 24 de març de 2015

El regidor de Relacions Ciutadanes, Paco Zapater, també ha oficialitzat que després de les eleccions del 24 de maig abandonarà la política municipal. Tot i que ja fa temps que va decidir no continuar, l'Ajuntament de Tarragona ha enviat avui el comunicat en què Zapater explica les seves raons. De caire professional, personal i familiars.

Paco Zapater. / circdetarragona.com

El regidor recorda que l'acord amb l'alcalde era de quatre anys. "Tinc la sensació d'haver fet un màster de quatre anys sobre Tarragona que m'ha enriquit com a persona i com a ciutadà", ha explicat el regidor.

L'adéu de Zapater s'uneix als de Carles Castillo, Victòria Pelegrín, Carme Crespo i Joan Sanahujes. Aquest últim, però, encara no ho ha fet oficial.

El comunicat de Zapater

"Com he dit des de fa temps, al juny deixaré de ser regidor de l'Ajuntament.

Quan l'alcalde, al 2011, em va proposar entrar a l'Ajuntament, vam quedar que només seria per una legislatura. Ara, quatre anys després, ratifiquem i oficialitzem aquesta decisió. A més a més, raons personals, familiars i professionals m'impedeixen continuar.

Ha estat un plaer donar un cop de mà a la governança i a la estabilitat de la nostra ciutat durant quatre anys. L’experiència ha estat molt gratificant. He descobert facetes de Tarragona per a mi inèdites. He conegut un munió de persones que treballen per la ciutat de forma altruista, des de la discreció i evitant els focus. Tinc la sensació d'haver fet un màster de quatre anys sobre Tarragona que m'ha enriquit com a persona i com a ciutadà .

És per això que agraeixo que l'alcalde pensés en mi per acompanyar-lo en aquesta singladura.

Esgotaré els últims dies com a regidor i, a partir del juny, continuaré treballant per Tarragona com a ciutadà i com a advocat.

Moltes gràcies a tots els tarragonins i tarragonines."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar