loader
menu

CIUTAT

Un incendi en un pàrquing de SPiSP crema 4 vehicles i provoca destrosses en tres blocs de pisos

El Circ Ciutat dimarts, 24 de març de 2015

Un incendi en l'aparcament subterrani del bloc Alt Penedès, a Sant Pere i Sant Pau, ha causat gran alarma entre els veïns de les tres escales que hi tenen accés, prop d'una quarantena. Per circumstàncies que es desconeixen s'ha calat foc en un vehicle que hi havia a la planta del soterrani.

Fotos: Germán Martínez i Tere Pozo.

Fotos: Germán Martínez i Tere Pozo.

Els veïns s'han anat alertant entre ells mateixos en notar una forta olor a cremat. El foc hauria començat poc abans de les 9 del matí, i a més del vehicle sinistrat, les flames també han afectat una furgoneta i dues motos.

Això, danys a primera vista, ja que molts dels vehicles que hi havia al costat també han quedat afectats, però els danys són de menys envergadura. Cinc dotacions de Bombers s'hi han desplaçat i han aconseguit reduir les flames, tot i que l'enrenou ha continuat, quan tothom ja ha pogut anar a treure els seus cotxes i les grues han començat a recollir vehicles.

Al marge del gran ensurt que ha provocat, l'incendi també ha cremat les canonades d'aigua i la instal·lació elèctrica, i això ha fet que el telèfon tampoc funcioni.

Al cap de poques hores, les companyies asseguradores ja hi han enviat diferents equips per resoldre els desperfectes i poder donar subministr de nou a les prop de quaranta famílies afectades.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar