loader
menu

Ciutadans també s'uneix al club dels escèptics amb els Jocs del 2017

El Circ dimarts, 24 de març de 2015

Els recelosos amb els Jocs del Mediterrani van en augment. L'últim en adherir-s'hi ha estat Ciutadans, i en concret, el seu alcaldable, Rubén Viñuales. El cap de llista s'hi ha referit com "una aventura que no haguéssim començat" i ha constatat que "si el projecte ha de ser una hipoteca per a Tarragona, l'aturarem".

Una imatge del projecte d'Anella Mediterrània. / circdetarragona.com

El candidat de Ciutadans a TGN, Rubén Viñuales. / ciutadans

No se'n refien del tot perquè no volen que acabi sent un llast financer per a les arques tarragonines. El primer que va encendre la metxa posant en dubte la viabilitat dels Jocs va ser el candidat de CiU, Albert Abelló, qui es va mostrar decidit a fer un referèndum entre els tarragonins si surt com a alcalde.

Pocs dies després, el candidat d'Esquerra Republicana, Pau Ricomà també va deixar clar que condicionaran el seu suport al 2017 a la viabilitat econòmica i financera del projecte.

Viñuales ha assenyalat que "es necessita altura de mires i pensar en la ciutat".

Un cop enviat el missatge al PSC, el líder de Ciutadans també ha criticat, de manera indirecta i sense citar-lo, la campanya d'Abelló. “No farem ‘salxitxades’ ni ens posarem caretes, el producte és el programa electoral i el projecte de ciutat”.

Demana "persones noves" a l'Ajuntament i més cura amb el patrimoni

El candidat a l'alcaldia de C’s per Tarragona ha demanat canvis dins del consistori: “Tarragona necessita persones noves a l'Ajuntament amb una nova manera de fer política. La participació ciutadana, la lluita contra la corrupció i una administració transparent i propera seran els grans eixos del programa”.

Ciutadans també ha lamentat l'atur que està patint la ciutat de TGN: "És inadmissible i hem de centrar tots els nostres esforços a combatre-ho.”

Viñuales també ha fet alguns suggeriments en matèria patrimonial: “El Patrimoni històric i cultural de la ciutat s'ha de recuperar i potenciar.” Ha insistit a “fer política per a les persones i de manera propera” recordant que “des del consistori no poden donar l'esquena a les polítiques socials.”

En relació als pressupostos, l'alcaldable tarragoní ha declarat que “el pastís s'ha de repartir millor” de la mateixa manera que “no es pot augmentar més la pressió fiscal als tarragonins.” El portaveu de C’s, en relació al problema de la integració dels barris ha declarat que “s'ha d'invertir als barris per connectar-los amb la ciutat.”


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar