loader
menu

CIUTAT

Operació de gran tonatge al Port de Tarragona amb destí a França

El Circ Ciutat dimecres, 13 de febrer de 2013

L’empresa Schwartz-Hautmont Construcciones Metálicas S.A., ubicada al moll d’Aragó del Port de Tarragona ha construït sis mòduls d’estructures metàl·liques de 517,97 tones i 9.300 metres cúbics, que han estat embarcats amb destinació la refineria de l’empresa TOTAL situada a Gonfreville-Le Havre (França).

Imatge de les grans contruccions metàl·liques de l'empresa Schwartz-Hautmont. /cedida

Aquestes construccions s’han realitzat per a l’empresa d’enginyeria Tecnicas Reunidas S.A., es transporten en tres embarcaments. La primera operativa es va iniciar diumenge 10 i va finalitzar el dimarts 12, i s’ha dut a terme en el vaixell Condock II, que compta amb una eslora de 104 metres, una màniga de 20,5 metres i un calat de 4,3 metres.
Aquests embarcaments estan coordinats com agents dels carregadors i armadors per l’empresa IP Cargo tenint com a empresa consignatària i estibadora al Port de Tarragona a Euroports Iberica TPS.

Schwartz-Hautmot Construcciones Metálicas S.A., empresa ubicada a Tarragona, és una de les principals empreses privades espanyoles de fabricació i muntatge d’estructures metàl·liques, unitats modulars, embarcacions, offshore i construccions especials entre d’altres. L’empresa, que opera a nivell internacional, ha evolucionat sempre al costat de la indústria aportant tot tipus de solucions per a satisfer les necessitats del client.

Schwartz-Hautmot Construcciones Metálicas S.A construeix grans infraestructures i estructures per a centrals, que després exporta a països com Aràbia Saudita, Austràlia, Argentina, Xile i Bolívia. Schwartz- Hautmot munta aquestes estructures industrials al mateix Port de Tarragona, concretament al moll d’Aragó on compta amb una nau de 20.000m2 a 150 metres del mateix moll.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar