loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'artista tarragoní Enric Llevat s'obre al mercat d'art online

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 25 de març de 2015

L'artista tarragoní Enric Llevat (Castellvell, 1977) ha iniciat una col·laboració amb la casa de subhastes d'art online Setdart, per tal de donar difusió a la seva obra pictòrica i arribar als 50.000 usuaris d'aquesta plataforma d'art en línia.

Enric Llevat. / tblog.tarragona.cat

Després d'exposar a Tarragona, Reus, Barcelona i Japó, el jove artista ha triat d'entre la seva sèrie "Souls" cinc obres pictòriques representatives realitzades en tinta xinesa sobre paper, una de les tècniques amb les que més ha aprofundit en els darrers anys. El fons blanc de les seves creacions fa que l'espectador se centri en els elements que fluctuen a la superfície, amb l'aigua com a element present de la natura i lligat al cicle de la vida.

Setdart

Nascuda l'any 2004, la casa de subhastes SETDART és pionera des de fa 10 anys en el món de les subhastes d'art en línia, tal com avalen els seus més de 40.000 usuaris onine i els 140 lots subhastats diàriament.

SETDART s'encarrega de la compra i venda de pintures, escultures, mobles d'època o joies selectes. Es tracta d'una plataforma online adaptada a tot tipus de públics i butxaques, que cerca la promoció de l'art i dels joves artistes actuals.

Enric Llevat es va llicenciar en Història de l'Art a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Va realitzar un postgrau i màster en Filosofia Contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va graduar com a tècnic superior en arts aplicades al mur a l'Escola Massana de Barcelona, i en Arts i Oficis Artístics, especialitat en Orfebreria, a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona. Consulta el blog de Llevat clicant AQUÍ.

Actualment és professor de dibuix i pintura a l'Atelier i ha treballat a l'Escola d'Art i Disseny i a l'Escola-Taller d'Art de Valls de la Diputació de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar