loader
menu

Abelló insinua que el PSC de TGN enveja el seu col·leccionable de tarragonins il·lustres

El Circ dimecres, 25 de març de 2015

El col·leccionable de cromos sobre tarragonins il·lustres que promou el candidat de CiU a Tarragona, Albert Abelló, continua generant controvèrsia, però no pel seu contingut, sinó perquè qui el publicita es presentarà com a alcalde a les properes eleccions municipals.

Albert Abelló, en la presentació del col·leccionable 'Tarragonins il·lustres'. / circdetarragona.com

Després que el PSC, a través del seu diputat tarragoní, Xavier Sabaté, denunciés que la Generalitat, a través del Camp d'Aprenentatge, un departament que depèn d'Ensenyament, està recomanant l'esmentat col·leccionable als joves, el mateix Abelló ha respost atacant amb duresa el PSC.

"En una època en que la ciutadania reclama propostes amables i missatges positius, els socialistes tiren de pimpampum polític i de shows mediàtics per unflar una polèmica inexistent, amagant la realitat: els hagués encantat promoure un col·leccionable com aquest, però estan més avesats al clavegueram polític", ha etzibat el candidat nacionalista.

Abelló ha recordat que "em vaig posar en contacte amb la Núria Montardit, Directora del Camp d’Aprenentatge, com he fet amb d'altres vegades per projectes similars, per presentar-li el col·leccionable "Tarragonins".

Des de CiU s'explica que es van proporcionar 100 àlbums, dos per centre educatiu, perquè aquests poguessin conèixer l’obra. "Mai s'ha volgut generar cap tipus de problema, sinó donar a conèixer una obra portada a terme per dos professionals d'aquest camp com són la historiadora Anna Serra i l’il·lustrador Hugo Prades, amb innegable interès pedagògic", ha defensat Abelló.

Per això, segons el candidat, "no toca demanar disculpes per haver-nos sortit dels estereotips d'una campanya tradicional, malgrat a d'altres els hagi faltat poc temps per, francament, jugar a política de curta volada i a veure fantasmes on no els hi ha. Hem plantejat una campanya que no vol caure en els tòpics missatge buits de contingut. N'estic segur que el partit socialista a Tarragona, esgotat ja d'idees, no ha tingut l'àlbum a les mans, donat s'adonaria, com deia, de l'interès ciutadà que poden tenir els seus personatges."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar