loader
menu

El PSC oficialitza la candidatura de Ballesteros a les municipals

El Circ divendres, 27 de març de 2015

L’assemblea de l’agrupació socialista de Tarragona ha elegit la candidatura que el PSC presentarà a les eleccions municipals del 24 de maig. Ho ha fet amb el vot a favor del 87% dels afiliats socialistes que han assistit a l’assemblea.

Ballesteros, d'esquenes, parlant durant l'assemblea del PSC. / psc tarragona

Les grans novetats són la presidenta de l'Ecce Homo i antiga militant de Convergència, Elvira Ferrando (2), l'arquitecte Josep Maria Milà (5), la membre de l'executiva del PSC Ana Santos (6) i el director de l'Institut Comte de Rius, Francesc Roca (9).

De la candidatura aprovada en destaca la renovació i la incorporació de persones de reconegut prestigi professional, capacitat de gestió i compromís amb la ciutat i el seu teixit associatiu, social i cultural. La candidatura incorpora també persones provinents del moviment veïnal dels barris de Tarragona. És també una llista totalment paritària.

Segons l’alcaldable socialista, Josep Fèlix Ballesteros, “la nostra és una candidatura guanyadora, de la Tarragona positiva. Hem configurat una llista pensada per Tarragona, per guanyar i per governar, i per fer front als reptes que la ciutat haurà d’encarar aquests propers quatre anys. Tots hi aporten, tant els que encapçalen la llista com els que la tanquen.”

“És una llista que incorpora moltes persones que fins ara no han tingut responsabilitats polítiques a l’Ajuntament, persones amb una gran experiència professional i de gran vàlua humana com l’Elvira Ferrando, Francesc Roca o l’urbanista Josep Maria Milà. Així mateix, també incorporem saba nova amb gent jove però molt preparada com la Sandra Ramos o el Marc Líria i persones representants de tots els àmbits de la ciutat. Estem convençuts de què la nostra llista és la que millor sabrà respondre a les necessitats i anhels dels tarragonins perquè és que la millor representa la societat tarragonina.”

El cap de llista socialista s’ha mostrat convençut de què “el gran suport que hem rebut de l’assemblea de l’agrupació és el preàmbul d’una victòria a les urnes el proper 24 de maig. Tarragona s’hi juga molt en aquests propers quatre anys i hem de ser capaços de mantenir el rumb per assegurar que projectes vitals per la ciutat com els mateixos Jocs del Mediterrani arribin a bon port. Tenim l’equip, les ganes, el projecte i l’ambició de dur-ho a terme en benefici de tots els tarragonins i tarragonines”, ha conclòs Josep Fèlix Ballesteros.

Consulta en el document adjunt els 27 integrants de la llista encapçalada per l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros.


Documents

CANDIDATURA PSC TGN 2015


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar