loader
menu

Ballesteros (PSC) mostra fermesa i diu que es presenta 'per guanyar, i guanyar bé'

El Circ divendres, 27 de març de 2015

L'endemà de l'aprovació de la llista per a les municipals, el PSC ha anat per feina i fins i tot ja s'han fet la foto de família, als jardins de l'Amfiteatre, un entorn romà i molt mediterrani.

Foto: psc tarragona

L'alcalde i candidat, Josep Fèlix Ballesteros, ha estat acompanyat pel nucli dur de la llista i també dels seus tres fitxatges. Ballesteros ha estat clar: "Guanyar i guanyar bé", així de confiat s'ha mostrat ja el candidat socialista.

"Jo no em conformo, vull el millor resultat per donar estabilitat institucional i política a l’Ajuntament perquè són molts els projectes que estan en joc en aquests propers quatre anys”, ha explicat.

Ballesteros ha defensat la vàlua del seu equip: “La nostra és una llista pensada per governar. És una llista de ciutat i per la ciutat. Avui presentem una candidatura solvent, amb professionals de diferents àmbits, amb persones independents perquè sempre he defensat la necessitat d’obrir-nos més a la societat tarragonina, a la seva pluralitat i essència”, així ha definit la candidatura socialista el seu líder en l’acte de presentació dels primers 15 candidats de la llista.

Per a l’alcaldable socialista es tracta d’una candidatura que traspua una sintonia personal i política “extraordinària. Em sento molt orgullós d’aquesta llista, crec que hem dut a terme un procés exemplar en la seva configuració, sense estridències ni crisis, defugint de les improvisacions i podent presentar la millor llista per continuar defensant els interessos de la ciutat. De fet, és el millor procés d’elaboració de la llista dels quatre que he viscut com a alcaldable socialista per Tarragona.”

“El nostre objectiu és guanyar i guanyar bé. Vull el millor resultat possible per donar estabilitat institucional i política a l’Ajuntament perquè són molts els projectes importants que estan en joc i que s’han de desenvolupar en aquests propers quatre anys.”

En aquest sentit, l’alcaldable socialista ha demanat “un ampli suport als tarragonins i tarragonines.” Josep Fèlix Ballesteros també ha afirmat que en cap cas està tancat a pactar amb altres forces polítiques els grans temes que poden beneficiar la ciutat. “Estic obert a qualsevol acord que impliqui un bé per la ciutat i la seva gent”, ha conclòs el candidat socialista.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar