loader
menu

CIUTAT

L'entorn del riu Francolí guanya un miler d'arbres nous

El Circ Ciutat dissabte, 28 de març de 2015

L'espera ha pagat la pena. Després que es va haver de suspendre per la pluja, ara fa una setmana, la primavera ha arribat de cop a Tarragona amb la quarta edició de la Plantada Popular al voltant del riu Francolí. La cita d'enguany, organitzada com sempre per l’Associació Aurora i la Fundación Repsol amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, ha reunit prop de 700 voluntaris.

Prop de 700 persones han participat en la 4a Plantada popular organitzada per l'Associació Aurora i Repsol

La plantada d’aquest any s’ha celebrat prop del Parc Francolí, en un tram de 420 metres de llarg entre el pont de Santa Tecla i el pont de l’autovia A7. Els centenars de participants han plantat 1.000 arbres i arbustos en una superfície de 2,4 hectàrees.

Fotos: Repsol

Fotos: Repsol

Fotos: Repsol

Fotos: Repsol

Fotos: Repsol

Aquest tram de riu, com la resta de l’espai, és una zona molt propera a la ciutat de Tarragona i als seus habitants i molt freqüentada per persones que busquen un indret agradable on passejar, fer esport o simplement gaudir de la natura ben a prop de la ciutat.

Els objectius d’aquesta iniciativa són integrar socialment i laboral a col·lectius de persones en risc d’exclusió social, millorar l’estat ecològic d’un tram del riu Francolí al seu pas pel municipi de Tarragona i fomentar el voluntariat ambiental a la ciutat.

Els organitzadors

L’Associació Aurora és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat la integració social i laboral de persones afectades de malaltia mental, així com el recolzament i l’atenció dels seus familiars. Entre les diferents activitats que desenvolupa Aurora destaca l’execució de projectes de recuperació d’espais fluvials.

Fundación Repsol actua de manera integral en aquelles àrees en les que, tant pel seu coneixement, capacitats i experiència, com pels de la Companyia, pot realitzar una major aportació, amb l’objectiu de contribuir al benestar de la societat, millorar la qualitat de vida de les persones i assolir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural. Fundación Repsol és Energia Social, impulsant l’energia de les persones per a aconseguir un futur més sostenible.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar