loader
menu

CIUTAT

Salvament Marítim de TGN remolca un veler amb 3 tripulants a 7 milles de la costa

El Circ Ciutat diumenge, 29 de març de 2015

Salvament Marítim a Tarragona ha coordinat les operacions de remolc d'un veler amb tres persones a bord que es trobava en dificultats a una 7 milles al sud-est de Cap Salou. Els tres tripulants, que es trobaven il·lesos, i l'embarcació han ser traslladats al port esportiu de Tarragona.

Foto: Salvament Marítim TGN

El Centre de Coordinació de Salvament Marítim a Tarragona, dependent del Ministeri de Foment, va rebre a les 11:23 la trucada del Port Esportiu de Tarragona informant que el moto-veler "Guakamayo", amb tres persones a bord, estava sol·licitant assistència pel Canal 9 de VHF a causa d'una avaria al motor i a la vela.

A causa de les condicions de mar i del fort vent a la zona, nord-oest força 5 a 6, des de Salvament Marítim es va mobilitzar l'embarcació d'intervenció ràpida Salvamar Diphda,amb base a Tarragona, que ha remolcat al veler, al costat dels seus tres tripulants, fins als amarraments del port esportiu de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar