loader
menu

CIUTAT

TGN engega la campanya 'Cuida i compra al teu barri'

El Circ Ciutat dimarts, 31 de març de 2015

El comerç de proximitat és l’arrel del barri, alimenta l’ànima de la seva gent i dels seus carrers. En definitiva, una veritable targeta de presentació de la nostra ciutat, Tarragona.

Per tot això, des de l’Àrea de comerç i Turisme, amb el suport de l’Àrea de Neteja es vol comunicar la importància del nostre teixit comercial i el valor afegit de civisme i respecte que porta implícit.

Allí on hi ha botigues hi ha caliu humà. El comerç és el motor econòmic que dóna vida, il·lumina les vies publiques, infon seguretat als veïns i vianants, perquè una cosa comporta l’altra. “El comerç de proximitat no salament ofereix atenció personalitza, a més és l’arrel del barri i posa en valor el civisme”, diu Patricia Anton, consellera de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona.

La neteja pública és un altre element important i l’Ajuntament posa totes les eines de perquè la ciutat sigui un objectiu estratègic; això només es pot fer amb la complicitat entre els botiguers i ciutadans. El civisme dels tarragonins i les tarragonines contribueix a al bon estat de neteja de la ciutat i a la salut del seu circuit comercial.

Entre tots hem de cuidar el barri, mantenint-lo net, fent formació ambiental i fomentant el reciclatge comercial. Per això el propers mesos es realitzaran visites informatives als comerços dins d’una campanya de dins una campanya de foment de la recollida selectiva del paper i cartró i dels envasos i vidre.

“Es tracta d’una campanya de neteja que va començar als barris ara fa un any i que ja ha arribat al centre. És molt important perquè d’aquesta manera es reciclaran en uns 600 comerços diferents” afirma el conseller de Neteja de Tarragona, Joan Sanahujes. Aquells que reciclin millor seran distingits amb un premi al mes d’octubre.

Per aquest motiu la regidora de Comerç i Turisme, Patricia Anton, ha mantingut diverses reunions amb les diferents associacions de comerciants de Tarragona i ha valorat els diferents projectes que cada una d’elles durà a terme a través d’ una campanya conjunta per a tot el comerç, independentment del suport individual que la Conselleria de comerç ofereix.

Moltes associacions necessiten fer conèixer la seva entitat a les seves zones d’actuació i comunicar els associats la vocació de servei als clients del barri
que hi surten guanyant per comoditat, proximitat i solidaritat, i especialment per mantenir una relació personalitzada i de confiança. Cada associació tindrà el seu propi model d’iman de nevera, un petit robot de manera que qui vulgui fer la col·lecció haurà de recórrer.


Documents

Cuida i compra al teu barri


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar