loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN limita la festa a l'Otto Zutz

El Circ Ciutat dimecres, 01 d'abril de 2015

L'Ajuntament de Tarragona retallarà l'horari de tancament a l'Otto Zutz. Ho farà com a mesura davant les queixes reiterades dels veïns de l'entorn de l'Avinguda President Macià. I ho farà per Decret d'Alcaldia, acollint-se a l'Ordre 358/2011 del Departament d'Interior que regula els horaris d’activitats recreatives i locals d’oci i que permet que l’administració local pugui reduir l’horari d’obertura dels locals per problemes d’ordre públic.

Foto: facebook.com

D'aquesta manera, a partir de la setmana vinent, que és quan l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, signarà el decret, els propietaris de l'Otto Zutz hauran de tancar portes a les tres de la matinada. Així ho ha manifestat el mateix Ballesteros durant una trobada amb representants dels veïns pròxims al local.

El Decret entrarà en vigor la pròxima setmana un cop l’alcalde el signi. El tancament, segons ha explicat la regidora Patrícia Anton, qui també s'ha reunit amb els veïns, està justificat amb informes de la Guàrdia Urbana, que ha hagut d’actuar de forma reiterada des que va iniciar l’activitat de la discoteca.

Durant la reunió, i com ha explicat la regidora, també s’han acordat altres mesures per conciliar l’oci de la zona amb el descans dels veïns. “Intensificarem la neteja a la zona-ha explicat Antón- fent un servei especial de neteja de 2 a 4 del matí, també hi haurà patrulles mixtes de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra i la Brigada d’Intervenció Ràpida farà més actuacions a la zona amb l’objectiu d’evitar els problemes greus d’ordre públic i garantir la convivència dels veïns i per l’interès general”.

Per la seva banda, fonts d'Otto Zutz han declinat fer declaracions i es remeten al comunicat que enviaran un cop rebin la notificació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar