loader
menu

Ara Tarragona ja té definit el seu cinc inicial per a les municipals

El Circ dimecres, 01 d'abril de 2015

Ara Tarragona ja té definit el seu cinc inicial de la llista per a les municipals. Fins ara hi havia tres homes, Emili Rivelles (1), l'ex militant de CDC Pep Manresa (2) i l'agent immobiliari Joan Boronat (4). Avui s'han presentat les dues dones que completaran el 'top five' de la formació municipalista.

Ha presentat les primeres dones: Cristina Barco, que anirà de 3, i Abellan (5), que s'afegeixen a Emili Rivelles (1), Pep Manresa (2) i Joan Boronat (4).

La primera dona de la llista d'Ara Tarragona anirà de número 3. Es tracta de l'enginyera industrial Cristina Barco. El partit que lidera Emili Rivelles ha presentat una altra cara nova, també una dona, i també Cristina. És la graduada social Cristina Abellán, que anirà de 5.

Una imatge de l'estrena de la nova seu d'Ara Tarragona. / ara tarragona

A l'esquerra, Cristina Abellán, que anirà de 3 i al seu costat Cristina Barco, que ocuparà el número 5 de la llista. / ara tarragona

Cristina Barco, nascuda a Tarragona el 1974, és enginyera tècnica industrial especialitzada en electrònica. Actualment ocupa el càrrec d’enginyera de processos en l’àrea de climatització de Mahle Behr Montblanc, (1997), multinacional alemanya del sector de l’automoció. Barco destaca per ser líder en el moviment sindical des de fa més de 10 anys. És delegada de la UGT des del 1999, representant del comitè de la seva empresa des de fa 4 anys, del comitè europeu per part de Mahle Espanya i portaveu de més de 1.500 treballadors.

Barco afirma que “ara és el moment que a Tarragona es comenci a fer una nova forma de política on tots els secors i les persones tinguin el seu espai”. La número 3 d'Ara vol “un canvi per la ciutat que mai arriba i que ara és del tot necessari”, per aquest motiu es compromet amb Ara Tarragona, “un compromís clar i ferm com a dona i com a tarragonina”.

Cristina Abellán, nascuda a Tarragona fa 47 anys, és veïna del barri de la Mora i Graduada Social per la Universitat Rovira i Virgili l’any 1993. Abellán compta amb una àmplia experiència en l’administració d’empreses, concretament en el departament dels recursos humans. Actualment forma part de l’equip de RRHH de l’empresa CLECE que compta amb més de 65.000 treballadors

Cristina Abellán creu que “Ara és l’única formació política que pot suposar un canvi real a la ciutat”. Fins ara no havia format part de cap altre partit polític i ara, Abellán pensa que la formació municipalista “pot ajudar a què d’una vegada s’escoltin les demandes reals de la zona de Llevant que és una zona oblidada per l’Ajuntament de Tarragona a la qual només s’apropen quan s'ha de votar”.
Cristina Barco i Cristina Abellán sumen amb Ara Tarragona ocupant els primers llocs de la llista i tindran un paper molt destacat en l’organització i la coordinació del partit.

Ara Tarragona també incorporarà en la seva llista l'ex president del Col·legi de Graduats Socials de TGN Francesc Blasco.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar