loader
menu

Abelló té un pla per acabar amb els coloms de Tarragona

El Circ dijous, 02 d'abril de 2015

El candidat a les eleccions municipals de CiU a Tarragona, Albert Abelló, assegura que en quatre anys reduirà el nombre de coloms que actualment hi ha a la ciutat. “Reduirem en un 80% el nombre de coloms que hi ha a Tarragona apostant per una política planificada d’esterilització davant la mala pràctica d’accions d’extermini que porta a terme el govern municipal i que van costar prop de 90.000 euros durant el 2014 als tarragonins.

Una imatge del terra del pati que hi ha a l'entrada de l'EOI. / circdetarragona.com

“Les solucions envers la colònia d’aus a la ciutat, que la malmeten i embruten, no té perquè passar únicament per exterminar els coloms, existeixen altres vies. Creiem que apostant per un control ecològic i ètic de les aus resoldrem el problema de la ciuat durant el proper mandat. Les proves pilot fetes a ciutats com Barcelona i Molins de Rei avalen els resultats”, afirma Abelló.

“Subministrarem pinso que esterilitzen els coloms en zones que no puguin malmetre la ciutat, de manera que les aus podran trobar aliments de forma habitual al mateix temps que els esterilitzem”, explica l’alcaldable de CiU. L’objectiu d’aquesta proposta en matèria de via pública se centra en resoldre definitívament la situació actual, minimitzar la brutícia de la ciutat i reduir l’excés de població de coloms.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar