loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'expresident del col·legi de Graduats Socials de TGN s'incorpora a l'Ara Tarragona

El Circ dijous, 02 d'abril de 2015

Francesc Blasco, expresident del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona des del 1996 fins el 2012, és l’últim fitxatge a les llistes d’Ara Tarragona per a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

Francesc Blasco ocuparà un paper destacat en la coordinació dels barris de Llevant

Graduat social amb un màster en dret laboral i de la seguretat social, ha publicat diversos assajos sobre la negociació col·lectiva. A més, és autor de “La guia per a negociadors de convenis col·lectius”. A més, el passat 2014 l’Ajuntament de Tarragona li va concedir el diploma al Mèrit Civil de Tarragona. Actualment, és titular de la consultoria Blasco Assessors a Tarragona.

Blasco, a l'esquerra, i al seu costat, el cap de llista d'Ara Tarragona, Emili Rivelles. / ara tarragona

Nascut el 1957, Blasco ha decidit incorporar-se a Ara Tarragona "per la transversalitat que ofereix ja que hi ha gent d'esquerres, de dretes, de totes les professions i que no han estat polítics abans. Crec que es un partit molt útil per Tarragona” ha afirmat.

circdetarragona_AD

Francesc Blasco se suma també al projecte municipalista que lidera Emili Rivelles perquè “hi ha moltes coses a millorar a la ciutat. La política d’aparcaments i l’organització i aprofitament d’aquests és un clar exemple de la feina que no s’està fent bé, tant a la zona de l’Arrabassada com a tota la ciutat”.

Blasco formarà part de la llista d’Ara Tarragona, partit municipalista on ocuparà un paper destacat en la coordinació dels barris de Llevant.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar