loader
menu

L'expresident del col·legi de Graduats Socials de TGN s'incorpora a l'Ara Tarragona

El Circ dijous, 02 d'abril de 2015

Francesc Blasco, expresident del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona des del 1996 fins el 2012, és l’últim fitxatge a les llistes d’Ara Tarragona per a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

Francesc Blasco ocuparà un paper destacat en la coordinació dels barris de Llevant

Graduat social amb un màster en dret laboral i de la seguretat social, ha publicat diversos assajos sobre la negociació col·lectiva. A més, és autor de “La guia per a negociadors de convenis col·lectius”. A més, el passat 2014 l’Ajuntament de Tarragona li va concedir el diploma al Mèrit Civil de Tarragona. Actualment, és titular de la consultoria Blasco Assessors a Tarragona.

Blasco, a l'esquerra, i al seu costat, el cap de llista d'Ara Tarragona, Emili Rivelles. / ara tarragona

Nascut el 1957, Blasco ha decidit incorporar-se a Ara Tarragona "per la transversalitat que ofereix ja que hi ha gent d'esquerres, de dretes, de totes les professions i que no han estat polítics abans. Crec que es un partit molt útil per Tarragona” ha afirmat.

Francesc Blasco se suma també al projecte municipalista que lidera Emili Rivelles perquè “hi ha moltes coses a millorar a la ciutat. La política d’aparcaments i l’organització i aprofitament d’aquests és un clar exemple de la feina que no s’està fent bé, tant a la zona de l’Arrabassada com a tota la ciutat”.

Blasco formarà part de la llista d’Ara Tarragona, partit municipalista on ocuparà un paper destacat en la coordinació dels barris de Llevant.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar