loader
menu

CIUTAT

Un bar de TGN impedeix que els clients paguin el dinar a un home que demanava pel carrer perquè donava 'mala imatge'

El Circ Ciutat divendres, 03 d'abril de 2015

Més de quaranta mil comparticions a facebook en menys de 24 hores és senyal que el que s'hi ha penjat és de l'interès de la gent. I més si es tracta d'un cas flagrant de discriminació cap a les persones. Els fets van tenir lloc al bar Lizarran de la plaça Corsini de Tarragona.

Foto: facebook

Les taules del Lizarran, en primer terme. / cadenaser.com

La tarragonina Athenais Zamorano va ser testimoni de com els propietaris de l'esmentat establiment es van negar a donar de dinar a una persona que demanava ajut després que un client del mateix bar i ella mateixa es va oferir a pagar-li.

La primera petició havia estat un entrepà, però els dos cambrers s'hi van oposar al·legant que només servien. Llavors, Athenais Zamorano es va oferir ella mateixa a abonar el preu del menú.

Aquí és on es va forjar l'acte de discriminació. Segons Zamorano, els dos cambrers "d'origen estranger" li van dir que "no li servien res perquè és un senyor que dóna mala imatge al local". En el seu post, la tarragonina explica que els va demanar el full de reclamacions, però que els cambrers es van posar a cridar, la van convidar a marxar del bar de males maneres i que si volia full de reclamacions que tornés a la tarda.

Davant la indignació, Athenais va trucar al 112 i al cap d'una estona es van presentar una patrulla dels Mossos. Gràcies a la presència policial, els cambrers del Lizarran van accedir a entregar el full de reclamacions que Athenais ha penjat al seu mur.

En el document, s'especifica que el bar té dret d'admissió, encara que, segons Zamorano, no hi ha cap rètol que ho indiqui.

El post

"un señor ha venido a pedir comida, un caballero de otra mesa se ha ofrecido a pagarle el bocadillo al señor.
Este hombre ha entrado en el bar, y los dos camareros que habían de origen extranjero se han negado a servirle el bocadillo, alegando que sólo servían menú.
Yo me ofrezco a pagarle el menú a este hombre, y las respuestas de los camareros han sido que no le sirven nada, porque es un señor que da mala imagen al local y que no le sirven nada.
Yo pido una hoja de reclamaciones, los camareros se me ponen a chillar y me dicen que salga del establecimiento y que no me dan la hoja de reclamaciones que volviera a la tarde.
Llamo al 112, se presenta una pareja de mossus de escuadra y definitivamente logro que me den la hoja de reclamaciones, la cual relleno cómo veis. Ellos me dicen que tienen derecho de admisión, cosa que entiendo pero NO HAY NINGÚN LETRERO EN EL LOCAL QUE LO INDIQUE.

El motivo de esto, no es más que lo COMPARTÁIS para que todo el mundo se entere de la clase de "gente" que hay trabajando en este local, por desgracia muchas personas lo están pasando muy mal, y por no tener dinero o vivir en la calle, NADIE merece ser tratado como este señor, porque ante todo es PERSONA y nunca sabemos como nos puede ir en un futuro a nosotros"


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar