loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El tram de Tercer Fil entre Castellbisbal i Tarragona, ja a licitació

El Circ Ciutat dijous, 14 de febrer de 2013

L'administrador d'Infraestructures ferroviàries (ADIF) acaba de publicar l'anunci de la licitació dels tres trams corresponents a les obres del Tercer Fil: Castellbisbal-Martorell (32 milions d'euros); Martorell-Sant Vicenç de Calders (57 milions d'euros) i Sant Vicenç de Calders-Tarragona-Nus de Vila-seca (45 milions). A part també ha publicat un quart anunci, pressupostat en 100 milions d'euros, per a l'adequació de les instal·lacions de seguretat.

Imatge d'un convoi de mercaderies. / ferropedia.es

El termini per presentar els projectes (entre tots sumen 236 milions d'euros), que inclou la conversió de 97 quilòmetres de la xarxa convencional a l'ample europeu, s'acaba el 7 de maig a les 11 del matí. El cost total absolut de l'obra, sumant l'aportació d'Adif, és de 416 milions d'euros. El termini d'execució de l'obra és de 20 mesos, tot i que en les clàusules s'especifica clarament que el projecte que prevegi finalitzar els treballs en menys temps tindrà més possibilitats de ser l'adjudicatari.

D'aquesta manera, es compleix el compromís de la Ministra de Foment, Ana Pastor, que va assegurar que les obres del Tercer Fil es licitarien durant el primer trimestre de 2013.

Això deixa la porta oberta perquè la proposta que ha fet l'Ajuntament de Tarragona a Adif perquè inclogui dues passarel·les de connexió amb la platja pugui ser admesa. Fonts d'Adif, però, asseguren que no han rebut cap projecte del consistori tarragoní. Respecte l'anunci de licitació dels tres trams del Tercer Fil, en cap cas s'especifica que es tracti d'una obra de tipus provisional, l'obsessió del consistori tarragoní.

A sota, trobareu adjunt el document que inclou el plec de condicions del tram Sant Vicenç-Tarragona-Nus de Vila-seca


Documents

Plec de condicions tram sant Vicenç-TGN-NUs Vila-seca


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar