loader
menu

CIUTAT

El Lizarran de TGN assegura que el pidolaire a qui van negar el dinar els ha intentat robar en diverses ocasions

El Circ Ciutat dissabte, 04 d'abril de 2015

Els propietaris del bar Lizarran de la plaça Corsini, a TGN, s'han defensat de les acusacions fetes per una tarragonina a la xarxa social facebook, on assegurava que l'esmentat establiment s'havia negat a donar de menjar a un pidolaire tot i que els clients havien accedir a pagar-ho.

Foto: circdetarragona.com

El Lizarran ha explicat al Circ que la persona que demanava diners "no és un indigent. Es dedica a pidolar i robar el que pot, i dins del nostre local ho ha provat moltes vegades". Des del bar també es recorda que aquesta persona "es passa tot el dia donant tombs per la zona buscant sempre el moment en que tenim més feina per passar entre les taules de la terrassa i veure que pot arreplegar. Aleshores el cambrer ha d'estar pendent d'ell i dels clients de la terrassa. I com el coneixen, a dins no el deixen estar. Els cambrers ja estan tips del personatge en qüestió i cada cop que el veuen no treballen tranquils".

Des del Lizarran admeten que el tracte amb la tarragonina que va demanar el full de reclamacions no va ser correcte i "sí es va alterar, però sobretot perquè ja coneixen el pidolaire". Per tot això, els amos del bar lamenten la viralitat que va agafar la denúncia de la tarragonina Athenais Zamorano a facebook, amb unes 70.000 comparticions.

Insisteixen que els fets no s'ajusten a la realitat, i que "només faltava que algú el convidés com si fos un pobre noi. D'indigent, res de res".

Casualment, facebook ha eliminat el post de la tarragonina perquè no complia amb les seves normés d'ús.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar