loader
menu

CIUTAT

El Lizarran de Corsini ja no pertanyia a la xarxa i utilitzava la franquícia de manera il·legal

El Circ Ciutat diumenge, 05 d'abril de 2015

El bar Lizarran de la plaça Corsini de Tarragona estava utilitzant la marca de manera il·legal perquè ja no pertanyia a la xarxa Lizarran. Això és el que ha penjat la franquícia al seu mur de facebook (Lizarran Bar), en resposta a les denúncies de la tarragonina Athenais Zamorano, després que els cambrers es van negar a donar un entrepà a un indigent pagat pels clients perquè els donava "mala imatge".

Foto: circdetarragona.com

El primer comunicat de Lizarran, ja eliminat. / facebook.com

En aquesta ocasió, el missatge s'ha personificat, ja que ha estat la directora de la franquícia, Elvira Durand, qui ha explicat que l'empresari de plaça Corsini ja havia estat demandat per greus i reiterats incompliments del contracte amb la franquícia, i que ja no pertany a la xarxa d'establiments Lizarran.

El logo i tots els seus distintius, però, figuren ben visibles des de sempre. Davant dels fets ocorreguts, des de la franquícia s'ha assegurat que des de la setmana passada havien sol·licitat al jutjat que procedís de forma immediata a l'execució de la sentència. Això significa eliminar tots els elements que portin el logo.

I amb el rebombori generat pels fets del passat divendres i el seu abast a les xarxes socials Lizarran vol liquidar l'assumpte de manera automàtica, encara que el bar continua funcionant de manera normal.

La situació, si ja és esperpèntica, es va seguir embolicant amb la primera resposta dels cambrers, i el posterior comunicat oficial, fet també des del facebook de Lizarran Bar. (podeu consultar en una de les imatges) Asseguraven que l'home al qui havien negat l'entrepà i el menú pagat per dos clients era un pidolaire que ja els havia intentat robar en diverses ocasions.

Al cap d'unes hores, des de la direcció de Lizarran van esborrar el post, al·legant que de versió oficial res de res, i que ho havia fet un community manager sense permís. La directora de Comess Grup, propietari de la franquícia, també en resposta a la denunciant, conclou que el que va succeir al bar de la plaça Corsini és "una pràctica absolutament oposada a la filosofia i pràctiques de la nostra empresa, on cuidem les persones, empleats i clients."

Insisteix que Lizarran participa "activament" en moltes accions "encaminades a millorar la situació de les persones amb menys recursos". També hi adjunta un enllaç amb la Fundació Solventia, amb la qual hi col·laboren.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar