loader
menu

Ciutadans alerta que els busos de TGN s'estan envellint

El Circ dimecres, 08 d'abril de 2015

Ciutadans ha alertat de l'envelliment de la flota d'autobusos de l'Empresa Municipal de Transports. El candidat a l'alcaldia, Rubén Viñuales, ho ha denunciat després d'una trobada amb representants sindicals de CCOO a l'EMT.

Foto: circdetarragona.com

Foto: Ciutadans TGN

Una de les dades alarmants, segons Ciutadans, és l'antigüitat del parc mòbil existent, ja que en un termini de 6 mesos 9 autobusos compliran els 17 anys, "superant els 15 aconsellats".

Viñuales també considera que "s'hauria de suprimir el sistema de renting, amb un cost de 190.000 euros mensuals més IVA". Tot això ha d'anar acompanyat d'una "modernització dels vehicles, amb un cost de 140.000 euros per vehicle i seria en propietat" igualment Viñuales aposta per "l'estalvi en vehicles nous adquirint de segona mà amb una antiguitat de 5 o 6 anys."

Des d'un dels sindicats també se li ha transmès al cap de llista de Ciutadans “la preocupació per part dels treballadors de la possible privatització de l'empresa.” El candidat tarragoní, es posiciona a favor de "la titularitat pública".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar