loader
menu

Els militants de Convergència i Unió dónen carbasses a Abelló

El Circ dimecres, 08 d'abril de 2015

La gran trencadissa que hi ha entre la militància de Convergència i Unió a Tarragona està deixant sense efectius a la candidatura d'Albert Abelló. L'enfrontament obert i públic amb tot el grup municipal a l'Ajuntament i tot el seu entorn, sumat als que no combreguen amb les tesis d'Abelló han fet que s'hagi produït un "buit de militància activa".

Foto: circdetarragona.com

Tot i que el número de militants a la ciutat frega els 600, en general, és gent gran i la xifra de militants de carrer, dels que són realment actius, és molt menor. Abelló, sota el lema #tgnrockandroll, cabalca en solitari des del primer dia i sense tenir en compte cap dels set regidors al consistori. Cadascú fa la guerra per la seva banda i l'esquerda convergent és considerable.

A les carpes en que es fa propaganda d'Abelló fins i tot hi ha persones contractades a través d'ETT's a causa de l'escampada dels militants. Fonts de la candidatura d'Abelló han assegurat al Circ que "en totes les campanyes s'ha de contractar gent perquè ningú pot estar 8 hores tots els dies. Estem generant feina."

Fonts ben informades han confirmat al Circ que des de l'equip d'Abelló estan fent mans i mànigues per trobar gent que faci d'interventor el dia de les eleccions. En necessita una per cadascuna de les 180 meses electorals.

Fa uns anys, semblaria inverosímil que un partit com CiU, amb tot el llegat del nadalisme, tingui ara tantes dificultats per trobar gent que es vulgui implicar. Segons ha pogut saber El Circ, des de l'oficina del candidat s'està trucant de manera insistent a molts militants per reunir interventors, però molts els estan girant l'esquena.

Des de la candidatura d'Abelló ho neguen: "No ens preocupa que els militants no siguin molt actius. Hi ha molta gent que s'ha il·lusionat i que s'està oferint a col·laborar amb nosaltres". Asseguren que compten ara mateix amb una quaranta de persones.

A més, recorden l'ampli suport que va tenir el candidat en l'assemblea en què va ser nomenat de manera oficial.

Una mosso d'esquadra, possible número 3

Segons ha publicat el web larepublica.com, el número 3 de la llista de CiU serà Cristina Guzmán; una Mosso d'Esquadra resident a Sant Salvador. Des de la candidatura d'Abelló no s'han volgut fer declaracions al respecte.

D'altra banda, el candidat convergent ha reeditat el cromo del col·leccionable en que apareixia el doctor Pere Mata tractant un malalt mental, i aquest últim, fent gestos molt similars als d'un ximpanzè. Abelló ha anunciat que retirarà el cromo en qüestió, i el tornarà a reeditar en els propers dies.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar