loader
menu

CIUTAT

Repsol substitueix dos reactors del seu centre de producció a TGN

El Circ Ciutat dimecres, 08 d'abril de 2015

Amb motiu de la substitució de dos reactors a Repsol, s’ha previst el seu trasllat des del Port de Tarragona fins el Centre de Producció. El dimarts 7 d'abril, a la nit, es va traslladar el primer reactor (653-C-101). Avui dimecres 8 es realitzarà el trasllat del segon reactor (653-C-102).

Foto: repsol

La funció dels reactors serà incrementar un 10% la producció de destil·lats mitjans a la refineria (bàsicament querosè i dièsel). Aquests reactors substituiran els dos existents a la unitat ISOMAX (U653), i en tenir més volum permetran incrementar el cicle de vida que té actualment el catalitzador que contenen, passant de cicles de 25 a 34 mesos.

Això suposarà reduir a la meitat el nombre de parades que fins ara es feien per a realitzar el canvi de catalitzador.

L’alçada total dels reactors és de 50,4 metres, i el seu pes 426.150 Kg (426 tones).

L'accés al Complex es realitzarà pel vial exterior des del Parc Químic Nord fins la porta més propera a l'àrea de pràctiques de Repsol. Mentre es realitza la maniobra d'accés (durant la matinada) quedarà tallada momentàniament la carretera T-750, (entre Repsol Química i Repsol Petroli) a l'altura del Parc Químic Nord -benzinera, segons es mostra gràficament en plànols adjunts.

ITINERARI

22:00 Sortida del Port de Tarragona

22:30 Arribada al Pont de Santa Tecla (aprox.).

00:30 Arribada al Parc químic Nord (aprox.).

01:00 Arribada a porta 4 del Complex Industrial (aprox.).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar