loader
menu

CIUTAT

L'alcalde de TGN decreta la limitació horària de l'Otto Zutz

El Circ Ciutat dijous, 09 d'abril de 2015

La retallada horària a l'Otto Zutz ja és vigent. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha signat el Decret que obliga als propietaris del local d’oci situat a l'avinguda Macià a reduir en 2 hores els horaris de tancament de l’establiment, tal com preveu l’article 14 de l’Ordre INT 358/2011 de 19 de desembre, per la qual es regulen els horaris dels establiments oberts al públic, dels espectacles públics i de les activitats recreatives.

Foto: otto zutz

L’article 14 contempla que els ajuntaments poden establir reduccions dels horaris , quan els establiments ocasionen molèsties al veïnatge del seu entorn físic, o bé per raons de seguretat, degudament acreditades i amb els informes policials corresponents en ambdós supòsits.

En aquest cas, el consistori aporta dades sobre els incidents que han anat provocant diversos joves a l'entorn de l'avinguda Macià. Fins a 165 infraccions de les ordenances municipals i amb més de 400 persones identificades.

El Decret, que trobareu adjunt, obliga l'Otto Zutz a regir-se per uns nous horaris, diferents als de la resta. De diumenge a dijous, fins a les 3 de la matinada, i els divendres, dissabtes i vigíles de festius, fins a les 4.

El text no s'especifica durant quant de temps l'Otto s'haurà de regir per aquests horaris, però sí obre la porta a que es recuperi els horaris anteriors.

L’alcalde i la consellera de Comerç i Turisme, Patricia Anton, es van reunir amb els representants dels veïns dels carrers de l’entorn de l’avinguda President Macià per solucionar les molèsties provocades per l’establiment Otto Zutz derivades de l’oci nocturn. A més de la reducció horària, també es va acordar intensificar la neteja a la zona i reforçar la presència de la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra.


Documents

Decret Otto Zutz


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar