loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Tarragona nomena Fill Adoptiu l'arqueòleg Eudald Carbonell

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 10 d'abril de 2015

L’arqueòleg Eudald Carbonell ja és oficialment Fill Adoptiu de Tarragona. L' alcalde, Josep Fèlix Ballesteros ha fet entrega del títol de Fill Adoptiu a l’arqueòleg i director de l’Institut Català de Paleocologia Humana i Evolució Social (IPHES), durant l'acte de reconeixement públic celebrat al saló de plens.

El nomenament de Carbonell és fruit de l’acord aprovat per unanimitat pel ple de l’Ajuntament de Tarragona del passat 21 de novembre de 2014 d’atorgar-li aquesta distinció.

Carbonell, el primer per l'esquerra. / foto: Mauri

El títol se li concedeix en reconeixement per la seva trajectòria científica i docent, destacant la creació de l’IPHES, ubicat al campus Sescelades de la URV, a Tarragona, tasca que ha beneficiat a la ciutat i li dóna prestigi en el context internacional.

Eudald Carbonell va arribar a Tarragona el 1988 per incorporar-se com a professor del que llavors era delegació de la Universitat de Barcelona en aquesta localitat. Des de Tarragona ha estructurat un equip de recerca transdisciplinar amb projecció internacional, que treballa en els millors jaciments en el seu àmbit, portant el nom d’aquesta ciutat a diversos països del món.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar