loader
menu

CIUTAT

L'oci nocturn de TGN es torna a escalfar

El Circ Ciutat diumenge, 12 d'abril de 2015

Un sector important de l'oci nocturn de Tarragona continua enfrontat, i ara, fins i tot, la disputa ha provocat que una de les parts hagi demanat la dimissió de la regidora de Comerç i Turisme, Patrícia Anton. L'associació de sales de festes que formen el Highland, l'Otto Zutz i el 24, (ASFIST) junt amb la federació Fecasarm han denunciat l'escapçada horària a l'Otto i han tornat a denunciar el pressumpte tracte de favor de l'Ajuntament cap a Totem Cafè.

Tres sales de festes denuncien altre cop el tracte de favor de l'Ajuntament cap a Totem Cafè, qüestionen la retallada horària a l'Otto Zutz, i també demanen la dimissió de la regidora Pat Anton

En un comunicat recorda que, al seu entendre, el nou Totem ve funcionant com a "discoteca" molt abans que li van concedir la llicència, segons ASFIST, "des de finals de novembre de 2014". La petició de dimissió de Pat Anton ve fonamentada per diversos comentaris fets per la regidora a les xarxes socials sobre l'Otto Zutz i per la retallada horària posterior.

Captures de pantalla del facebook d'Anton fetes alguns dies. foto: Asfist

Captures de pantalla del facebook d'Anton fetes alguns dies. foto: Asfist

Foto: Asfist

El Totem Cafè. / circdetarragona.com

Però la nova associació de sales de festes també ha denunciat uns fets de la matinada del dissabte que, segons el seu parer, explicarien el "favoritisme" consistorial cap al nou Totem. Expliquen que la mateixa Anton "es trobava fumant a l'interior del local Totem Cafe i fora de l'horari legal de funcionament el que constitueix una doble conducta il.legal per part de la regidora i per aquest motiu demanem la seva dimissió inmediata".

Casualment, la direcció de Tòtem es va solidaritzar amb l'Otto i va demanar a l'Ajuntament que no li retallés l'horari d'obertura, i al cap d'uns dies, l'associació de la qual forma part l'Otto Zutz (el seu propietari és el vicepresident) ara carrega contra el mateix Totem i contra la regidora que ha portat el cas de la retallada horària a l'Otto.

Els fets que van provocar que l'alcalde hagi signat un Decret "passen en moltes zones de Tarragona, com la Part Baixa, el centre i el casc antic". Així ho asseguren des d'ASFIST i "no coneixem cap cas on s'hagi pres una actuació semblant", insisteix l'associació de sales de festes, qui assegura que "l'Otto Zutz no té denuncies de baralles ni ha permès mai el consum de begudes al carrer per tant no es culpable dels comportaments incívics que la gent pugui realitzar als carrers del voltant".

"En tot cas, és la guàrdia urbana qui ha de garantir amb la seva actuació contra els incívics el descans als veïns", manifesta ASFIST.

El comunicat de Fecasarm i ASFIST

"Des de fa 2 anys la nostra Associació membre (ASFIST - Associacio de Sales de Festa i Similars de Tarragona ) portem denunciant el tracte de favor que l'Ajuntament realitza amb el local Totem Cafè. Recordem que la llicència de bar musical està autoritzada des de finals de novembre de 2014 i en canvi fa un parell d'anys que treballen com discoteca utilitzant l'antiga llicencia de frankfurt la torre.

En cap cas poden treballar com discoteca, però sembla que dins l'Ajuntament algú esta molt interessat en fer la vista grossa fet que ara ha quedat demostrat amb el que explicarem mes endavant. Totes aquestes pressumptes prevaricacions estan denunciades al jutjat on la denúncia està admesa a tràmit.

També volem denunciar el diferent tracte que ha rebut el local Otto Zutz i altres locals de tarragona on l'Ajuntament i la guàrdia urbana actuen amb molta més duresa. En el cas del Otto Zutz, l'alcalde sr Ballesteros i la regidora Patricia Anton han firmat recentment un decret obligant al local a tancar 2 hores abans del seu horari de tancament habitual.

Moltes zones de Tarragona, part baixa, zona centre i casc antic tenen aquest problema amb la convivència amb els veïns i no coneixem cap cas on s'hagi pres una actuació semblant. Otto Zutz no te denuncies de baralles ni ha permès mai el consum de begudes al carrer per tant no es culpable dels comportaments incívics que la gent pugui realitzar als carrers del voltant. En tot cas es la guàrdia urbana qui ha de garantir amb la seva actuació contra els incívics el descans als veïns.

La gota que ha fet vessar el got i que posa en evidència el favoritisme de l'ajuntament a favor del local Totem Cafe ha estat que aquesta matinada passada, la regidora de Comerç i Turisme de l'ajuntament es trobava fumant a l'interior del local Totem Cafe i fora de l'horari legal de funcionament el que constitueix una doble conducta il.legal per part de la regidora i per aquest motiu demanem la seva dimissió inmediata.

Acompanyem una fotografia on es veu la regidora fumant al'interior del local Totem Cafe i una altra fotografia on se la veu acompanyada del propietari del local Totem Cafe i on es demostra la seva amistat. Tal i com també acreditem amb més imatges, la regidora Patricia Anton (molt amiga del propietari de Totem i amb qui fins i tot va a sopar com veiem a les fotografies!!), va realitzar uns comentaris molt negatius contra el local Otto Zutz per penjar la foto a Facebook d'una imatge d'una pelicula americana.

Vist tot aquest escenari trobem del tot inacceptable i fins i tot d'escàndol que aquesta passada matinada a les 3:05 (fora d'horari permès i fent la vista grossa), la regidora es trobés a l'interior del local totem cafè fumant un cigarret en una zona doncs totalment prohibida (conducta il.legal!!) Destacar que els locals amb llicencia de bar musical tenen l'obligació de tenir instal·lat un limitador (per obligació de l'Ajuntament!!!) que suposadament ha de parar la música a les 3h en punt.

En aquest cas el limitador del Totem Cafe sembla que no funciona gairebé perquè fins les 3:15h no s'atura la música, fet que segons sembla preocupa ben poc a la regidora que mentre permet una situacio contraria a la normativa de la Generalitat i de l'Ajuntament es dedica a violar una norma amb rang de llei estatal. Des d'ASFIST i des de FECASARM doncs demanem la seva dimissio inmediata."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar