loader
menu

CIUTAT

Parc Central i Càritas recolliran roba per a les famílies més necessitades

El Circ Ciutat dilluns, 13 d'abril de 2015

Parc Central ha presentat la campanya solidària de Recollida de roba per als robers Filigrana, de Càritas Diocesana de Tarragona.
Filigrana té com a objectiu facilitar roba a les persones amb pocs recursos. Recull roba usada en condicions de ser reutilitzada, complements de vestir en bon ús, roba de la llar (mantes, llençols, cortines, tovalloles...) estris de la llar, mobiliari infantil (cotxets, trones, llitets...).

Foto: unmardecomunicacio

La roba recollida passa per un procés de selecció, rentat, reparació, planxa, etiquetatge i presentació. Els guanys obtinguts es destinen i s’inverteixen en projectes socials vinculats a les Càritas Parroquials. Actualment, Càritas Diocesana de Tarragona compta amb 16 robers a la demarcació, dels quals dos estan ubicats a Tarragona.

L’estand rober està ubicat a planta carrer del Centre Comercial, al costat del Servei d’Atenció al Client, SAC, davant dels ascensors fins el 25 d’abril. Estarà obert de dilluns a dissabte, en horari d’obertura del centre comercial i durant totes les tardes de 17h a 20h hi haurà personal voluntari de Càritas.

Per a Parc Central, “és un orgull que, com a centre comercial, tinguem aquest punt de recollida solidària de roba, encara que sigui temporal, per tal que els nostres visitants prenguin consciència de les necessitats d’aquelles persones i famílies que pateixen dificultats” ha destacat el gerent del centre comercial, Pere Pairó. El centre ha informat a tots els seus establiments comercials per tal que també col∙laborin en aquesta campanya solidària.

A l’acte de presentació també hi han estat presents Montserrat Herranz, Secretària Diocesana de Càritas Diocesana Tarragona; Lourdes Gabarrón, responsable del Projecte Filigrana i el Sr. Javier Villamayor, 4rt. tinent d’Alcalde de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona.

Lourdes Gabarrón, responsable de Filigrana, ha remarcat “l’oportunitat de fer més visible el projecte al fer‐ho en el centre comercial on hi passa molta gent i per tant de mostrar com ho fem i què necessitem per ajudar a les persones i famílies que més ho necessiten”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar