loader
menu

La llista de CiU a TGN inclourà 6 independents entre els 10 primers

El Circ dilluns, 13 d'abril de 2015

Sis independents entre els 10 primers llocs de la llista, o tres entre els cinc primers. I un d'ells, l'alcaldable, Albert Abelló.

La llista de 27. / ciu tarragona

D'esquerra a dreta, Corominas, Abelló i Sendra. / ciu tarragona

Convergència i Unió ha presentat la seva llista innovadora per guanyar les eleccions del 24 de maig a Tarragona, però a diferència de la presentació dels alcaldables de Reus i Vila-seca, a la del candidat tarragoní no hi ha assistit el president Mas. En el seu lloc, el secretari general adjunt del partit, Lluís Corominas.

Ll'Antiga Audiència s'ha quedat petita per veure en directe l'equip amb qui Abelló iniciarà l'aventura política, però realment sense polítics "professionals", ja que ningú de la llista ha ocupat mai un càrrec polític. “Aquesta llista representa Tarragona, des de Ponent a Llevant i des del Serrallo a Sant Salvador”, ha manifestat l’alcaldable de CiU, qui ha reiterat l'objectiu: “Estem aquí per guanyar les eleccions del 24 de maig, aquestes 27 persones estan disposades a despertar Tarragona”.

La llista d’Abelló queda formada per 11 membres de CDC, 1 de la JNC, 6 d’UDC i 9 independents.

El candidat assegura que la presentació d’aquesta llista “és un repte il·lusionant i amb l’objectiu de generar un projecte de ciutat”. “Vull un projecte obert, transversal i que representi la societat civil. Cal que la llista representi la diversitat dels sectors culturals, comercial i econòmic de la ciutat”, ha assegurat l’alcaldable convergent.

L'ex president de la Cambra ha lamentat que “no tenim la ciutat que ens mereixem, tenim un 20% d’atur i sembla que en els darrers anys haguem estat tirant la canya al mar esperant a què alguna cosa bona piqui i, quan no ha picat, s’han buscat culpables a Barcelona o a Madrid”. “No ens podem quedar de braços plegats, hem de generar oportunitats, hem de despertar Tarragona”.

Esquerda interna

La trencadissa amb el grup municipal a l'Ajuntament s'ha fet palesa del tot, ja que a l'Antiga Audiència només hi han anat dos dels set regidors: Fede Adán i Albert Vallvé. Els cinc restants, amb Forns al capdavant, o eren a la feina o, com d'altres, han optat per assistir a la conferència que feia en aquells moments el candidat del PP tarragoní, Alejandro Fernández.

Per a Abelló, però, això no suposa cap divisió: "Segurament ja tindrien el compromís assolit amb el PP, i si estan allí, doncs allà estaran bé", ha ironitzat.

Des de la federació, Corominas ha esquivat referir-se a la crisi interna que regna dins del partit a la ciutat: "Nosaltres no veiem divisió, cada etapa té les seves persones, ara mirem endavant, cap al futur i tothom que hi vulgui ser hi serà, no excloem ningú, volem sacsejar la ciutat".

La llista d'Abelló

1. Albert Abelló (Independent)

2. Josep Maria Prats (UDC)

3. Cristina Guzmán (Independent)

4. Joan Adserà (CDC)

5. Irene Mallol (Independent)

6. Agustí Domènech (Independent)

7. Carles Pedreño (Independent)

8. Toni Vera (CDC)

9. Belén Riola (UDC)

10. Mònica Martín (Independent)

11. Sergi Carrillo (CDC)

12. Rosa Llurba (CDC)

13. Judith Vives (JNC)

14. Pilar Domènech (UDC)

15. Dídac Nadal (CDC)

16. Gregori Lari (CDC)

17. Carme Rodríguez (Independent)

18. Rosalia Juancomartí (CDC)

19. Joan Noguera (UDC)

20. Elisabet Flores (CDC)

21. Mercè València (UDC)

22. Eloy Rivero (Independent)

23. Maria Amor Gasol (CDC)

24. Elisabeth Gasol (Independent)

25. Pere Antoni Clua (UDC)

26. Dorotea Llaberia (CDC)

27. Joan Maria Basora (CDC)


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar