loader
menu

Alejandro Fernández (PP) aposta per una nova relació entre TGN i el mar

El Circ dilluns, 13 d'abril de 2015

Mentre Abelló presentava la seva llista a la Part Alta, el candidat del Partit Popular, Alejandro Fernández, feia la seva conferència sobre l'estat de la ciutat, la "Tarragona guanyadora".

Foto: facebook.com

El líder popular ha assegurat que “volem una Tarragona guanyadora que desperti del conformisme actual”, una Tarragona “que s'ha de convertir en la ciutat dels serveis i ha de tenir una nova relació amb el mar”.
Alejandro ha repassat la trajectòria dels Populars des del 2009 “passar de ser una força bisagra a convertir-nos en alternativa, creant una marca guanyadora. Si hem aconseguit aquesta marca ganadora què no podrem fer amb una marca tan potent i indiscutible com Tarragona, la Tarragona guanyadora que desperti del conformisme, Tarragona del serveis: el comerç, la cultura, l'oci i la innovació”.

Segons el popular, “per poder articular un projecte de ciutat ens hem de fer les preguntes adequades, preguntar-nos què necessitem i no com omplim els espais. Fins ara no ens hem fet les preguntes adeqüades”.

En aquest sentit, Alejandro ha assenyalat que “els problemes dels grans espais i edificis no s’han de resoldre de forma aislada” i ha recordat que la majoria d'espais es troben al front maritim, pel que “la primera pregunta que ens hem de fer és quina relacio vol tenir Tarragona amb el mar i què necessitem d’aquests projectes al servei de la ciutat”.

"Relació romàntica i privilegiada d'amor amb el mar"

El popular ha detallat la “relació romàntica i priviliegiada d’amor amb el mar” a l'espai natural des de la platja llarga fins a Altafulla. “No hi ha cap capital tan privilegiada com Tarragona”, ha assegurat. I respecte al Port, Alejandro considera que és “un matrimoni sòlid i estable, tots dos es necessiten”.

El candidat a l'alcaldia ha posat especial èmfasi en la part urbana: “hi ha desconfiança, indiferencia i abandonament. Ho hem de substituir per una relació intensa, d'oci, de lleure...una relació de parella apasionada”.

Alejandro també ha explicat que “volem un comerç de qualitat, i apostem per una nova ordenança comercial i un nou pla d'usos. També volem una administració més àgil, i per això plantegem una profunda reforma de l'administració a l'Ajuntament”.

El Popular ha apostat també per dos grans projectes auto finançables: “una profunda reforma al sector del PMU14, on es troba tota l'entrada de Tarragona per sota de la muralla. Ens podria donar un passeig sencer de la muralla i un mirador amb zona verda a la zona de Casablanca. La nostra ciutat no pot tenir l'actual entrada”.

I també aposta per “una nova centralitat de la part baixa, amb el trasllat de l'estació a la zona del carrer del Mar, que donaria una nova centralitat a aquesta zona, actual a la Marina Port Tarraco d'una terminal provisional per a creuers. Perdre aquesta oportunitat que seria dir adéu als creuers a Tarragona definitivament. I sigficaria la recuperació de la Part Baixa de la ciutat seguint el model de Barcelona amb l'àrea 22@”.

L'acte, al que han assistit més de 300 persones, ha comptat, segons el PP, amb la major participació de la societat civil tarragonina de totes les conferències fetes fins ara.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar