loader
menu

CIUTAT

La regidora Patrícia Anton estudia denunciar la nova associació de sales de festes de TGN

El Circ Ciutat dimarts, 14 d'abril de 2015

La regidora de Turisme i Comerç de Tarragona, Patrícia Anton, ha carregat amb contundència contra els responsables de l'associació de sales de festes de Tarragona (ASFIST) formada pel 24, el Highland i els amos de l'Otto Zutz i també contra la federació Fecasarm.

La regidora Patrícia Anton. / circdetarragona.com

Fa uns dies, la van acusar de fer tractes de favor al Totem Cafè, de menystenir l'Otto Zutz i de pressionar perquè li retallesin l'hora d'obertura; i a més, van difondre imatges de la regidora sense el seu consentiment i en que es volia transmetre la idea que estava fumant dins d'un local.

Per tot això, li van demanar la dimissió. Anton ha respost:

"En relació al comunicat emès per ASFIST, difós àmpliament per les xarxes, desitjo traslladar les següents consideracions:

1. No he signat cap Decret, ordre o decisió vinculada a la restricció horària imposada a OTTO ZUTZ. No disposo de competències al respecte de llicències, horaris d´obertura o tancament de locals d´oci.

2. Mai he actuat en la meva funció pública ni a favor ni en contra de cap empresa o administrat per motius d´amistat, coneixença o afinitat.

3. La fotografia que se´m pren a TOTEM, sense el meu consentiment, presentada de forma interessada per la seva perspectiva, no permet veure que em trobo fora del local i no dins del seu espai tancat.

4. La crítica a un responsable polític és legítima, si és certa. Quan a més de falsa pretén atacar a la seva privacitat, i ho fa de manera deliberada esdevé deplorable.

5. Agraeixo les mostres de recolzament rebudes de tots els que em coneixen. Estic segura que després d´una reflexió (necessària de ben segur) els responsables d´ASFIST conclouran que el fi (sigui quin sigui el perseguit amb la seva lamentable actuació) no sempre justifica els mitjans.

6. Tot desitjant que la reflexió que demano ho faci innecessari, em reservo l´exercici de les accions legals corresponents."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar