loader
menu

La llista d'ICV-EUiA només inclou un independent entre els 10 primers

El Circ dimecres, 15 d'abril de 2015

ICV-EUiA també ha presentat la llista per a les municipals. Un cop l'assemblea de militants va aprovar presentar-se en solitari i descartar el viatge amb Tarragona en Comú, la candidatura ecosocialista ha treballat per confeccionar la llista. L'actual portaveu municipal, Arga Sentís, repetirà com a alcaldable, i d'aquesta manera, junt amb la cap de llista de la CUP, Laia Estrada, seran les dues úniques dones número 1.

Arga Sentís repeteix com a cap de cartell dels ecosocialistes, i com a número 2 tindrà el sindicalista Manolo León (EUiA)

El cinc inicial de la llista d'Iniciativa per Catalunya-Verds i Esquerra Unida i Alternativa el completen Manolo León (EUiA) amb el 2; Laura Fages (Joves d'Esquerra Verda) amb el 3; Gabino Martínez (Joves d'Esquerra Verda) amb el 4 i Genoveva Seydoux (ICV) amb el 5. El primer independent de la llista de Sentís no apareix fins el novè lloc, ocupat per la diplomada en Treball Social Manuela Vázquez.

Alguns dels integrants de la llista per a les municipals de TGN d'ICV-EUiA. / ICV-EUiA

(Consulteu la llista completa en el document adjunt)

La candidatura ecosocialista va fer coincidir la presentació de la llista amb l'aniversari de la proclamació de la República.

Sentís, acompanyada pels candidats i candidates d’Iniciativa i d’Esquerra Unida, ha indicat que aquesta candidatura representa “una llista de gent normal, en cremallera, que garanteix l’equitat de gènere i que aplega persones grans i joves, homes i dones, combinant els diferents perfils socials que pot tenir Tarragona com un reflex de la ciutat a la qual ens adrecem”. A la candidatura hi ha una destacada presència d’estudiants i també de sindicalistes.

La cap de llista ha remarcat que aquest acte s’ha fet en 14 d’abril, aniversari de la proclamació de la República, “per commemorar els valors de laïcisme, llibertat i justícia social que aquell període ens ha deixat en herència. Seguim reivindicant aquests valors, perquè son els nostres”.

La cap de llista ecosocialista ha dit també que “tant dins com fora de l’Ajuntament sempre hem mirat de fer una oposició constructiva i coherent. Ara, les dones i els homes d’ICV-EUiA ens presentem per guanyar i poder ser decisius dins d’un govern que millori les condicions de vida de les persones; en això centrarem la nostra campanya”


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar