loader
menu

CIUTAT

L'exposició que mostra la vinculació de Repsol amb el motor arriba a TGN

El Circ Ciutat dijous, 16 d'abril de 2015

Repsol porta a Tarragona el Racing Tour, una exposició interactiva en la qual la companyia resumeix la seva història –de més de 45 anys- en el món de la competició de motor i en la qual el gran reclam és la moto amb què Marc Màrquez va guanyar el seu primer mundial de Moto GP.

Foto: Repsol

Foto: Repsol

Foto: Repsol

L’exposició romandrà del 15 al 19 d’abril a l’últim tram de la Rambla Nova prop del Balcó del Mediterrani. Durant el mes d’abril serà present també a Tortosa i Valls, mentre que al juny arribarà a Reus.

A la mostra també s'hi pot trobar una granota de competició de Dani Pedrosa, productes com carburants o llaunes de lubricants, vídeos i fotografies històriques componen el Repsol Racing Tour, pensada per a que tota la família pugui submergir-se al món del motor i apropar-se a la història d’un equip campió. L’exposició compta també amb diversos espais interactius i tecnològics per a millorar l’experiència dels visitants.

A banda dels 145 metres quadrats de l’exposició Repsol Racing Tour, just al costat s’instal·larà un circuit de passejadors perquè els més petits puguin practicar i competir amb minimotos i gaudeixin encara més l’exposició.

La llista de parades del Repsol Racing Tour a la demarcació de Tarragona és la següent:

Tarragona
On: Rambla Nova, últim tram (Balcó del Mediterrani)
Quan: de dimecres 15 a diumenge 19 d’abril. De dimecres a divendres de 9.30h a 13.30h i de 16h a 20h. Dissabte i diumenge de 12h a 20h.

Tortosa
On: Plaça de Joaquim Bau - Plaça de l’Estadi
Quan: dimecres 22 i dijous 23 d’abril, de 9.30h a 13.30h i de 16h a 20h.

Valls
On: Aparcament Carrer de Vapor del Maó
Quan: dissabte 25 i diumenge 26 d’abril de 12h a 20h.

Reus
On: Plaça de la Llibertat
Quan: del dimecres 3 al diumenge 7 de juny.

L’accés a totes les exposicions és gratuït i no requereix reserva.


El Repsol Racing Tour va començar el passat mes de novembre un recorregut d’un any per més de 50 ciutats repartides per tota la geografia espanyola per traslladar a la societat els valors que Repsol potencia a través del seu patrocini de l’esport de motor, com superació, noblesa, valentia, entusiasme i voluntat, i que promou a través del seu suport a l’esport base amb projectes com el FIM CEV Repsol i l’escola d’enginyers i pilots Monlau Repsol, entre d’altes.

El Mundial de Motociclisme suposa per a Repsol el millor banc de proves per a poder desenvolupar els carburants i lubricants que després posa a disposició dels clients a les seves estacions de servei.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar