loader
menu

CIUTAT

Febre entre els escolars per dibuixar la mascota dels Jocs del 2017

El Circ Ciutat dijous, 16 d'abril de 2015

L’organització dels Jocs Mediterranis ha decidit ampliar el termini d’acceptació de dibuixos del concurs “Fes la Mascota de Tarragona 2017”, previst inicialment per demà 17 d’abril.

Aquesta pròrroga es deu a l’alt nombre de dibuixos que l’organització està rebent en les darreres hores. Així doncs, les escoles de la demarcació de Tarragona podran entregar els seus dibuixos finalistes fins la diada de Sant Jordi, mentre que la categoria de l’Escola Virtual (destinada a propostes de nens i nenes de fora la demarcació) es mantindrà oberta fins l’estiu.

El coordinador del projecte educatiu dels Jocs Mediterranis, Marc Bertran, ha manifestat que “estem molt contents de l’èxit que ha tingut el projecte de la mascota dels Jocs. Tenim ja molts dibuixos i degut a la gran resposta dels centres educatius sobretot en les darreres hores hem decidit ampliar el termini i facilitar així la major participació possible de nens i nenes, tant de la demarcació de Tarragona com de fora. Volem que els Jocs arribin el més lluny possible”.

Bertran ha afegit que “tancarem la participació de les escoles de casa nostra el dia de Sant Jordi i a partir de llavors des dels Jocs ens posarem en contacte amb tots els centres que han participat”.

Sant Jordi

La diada de Sant Jordi servirà doncs per tancar el termini de participació al concurs de les escoles de la demarcació de Tarragona. La carpa dels Jocs Mediterranis que tradicionalment s’instal·la a la Rambla Nova durant la Diada es convertirà en punt de recollida física per totes aquelles escoles o nens i nenes que vulguin entregar en mà el seu dibuix de mascota.

A més, també s’habilitarà un espai a la carpa on els més petits podran dibuixar in situ la seva proposta de mascota dels Jocs Mediterranis.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar