loader
menu

CIUTAT

Guardonen l'empresa de transports de TGN pel sistema de post pagament de la T-Avança

El Circ Ciutat divendres, 17 d'abril de 2015

L’Associació Foro de Nuevas Tecnologías en el Transporte ITS ha premiat l’empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) pel seu projecte de sistema de postpagament amb la targeta T-Avança, en la categoria de Transport Públic. L'encarregat de recollir el premi, a Madrid, va ser el gerent de l’empresa, Mario Cortés.

Ara ja fa cinc anys que s’atorguen els premis ITS per part d’aquesta associació a persones, entitats o projectes escollits pel Jurat; d’entre les propostes presentades pels consellers d’ITS Espanya. La resta de guardonats d’enguany són a la Direcció de Trànsit del Govern Basc; a un projecte de Mobilitat Urbana de la Universitat Politècnica de Madrid; al projecte per a la gestió eficient d’una flota de vehicles frigorífics per part d’una empresa privada, entre d’altres.

La T-Avança és una targeta sense contracte i personalitzada; que la seva principal característica és que l’usuari paga pel que viatja. A diferència d’altres abonaments que es paguen a compte, la targeta T-Avança es paga a final de mes en funció del nombre de viatges que s’han realitzat.

Mario Cortés, a la dreta, recollint el premi. / ajuntament de TGN

A final de cada mes es genera una factura on s’especifica cada viatge realitzat, amb la seva data corresponent i la tarifa que s’ha aplicat. Un altra característica molt important és que, l’escala de preus va en funció de l’ús de la targeta. Com més s’utilitzi la targeta, més econòmic sortirà el preu del viatge.

Actualment hi ha 887 T-Avança en funcionament a la ciutat des de la seva posada el setembre de 2013.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar