loader
menu

Punt i final als cromos d'Abelló

El Circ divendres, 17 d'abril de 2015

Punt i final a la col·lecció de cromos del candidat de CiU a les eleccions, Albert Abelló. Qui l'hagi començat, ha de saber que ja no la podrà acabar. La Junta Electoral n'ha ordenat finalment la retirada per entendre que incompleix la normativa de la precampanya electoral. En unes altres paraules, que la idea de l'alcaldable convergent sí és electoralista, i per això, s'ha de retirar.

La Junta Electoral ha ordenat la retirada del col·leccionable del candidat de CiU a TGN perquè incompleix la normativa electoral

La Junta Electoral, amb seu al Jutjat de Guàrdia de Tarragona, ha admès a tràmit el recurs presentat per Ara Tarragona, qui ja havia presentat denúncia uns dies abans. El partit que encapçala Emili Rivelles havia agafat el testimoni del PSC, qui també va denunciar a la Generalitat que el col·leccionable Tarragonins il·lustres s'estigués repartint en alguns centres adscrits al departament d'Ensenyament.

Als àlbums i a tots els cromos, que ja s'han estès com la pólvora per tota la ciutat, hi apareix constanment, o la cara d'Abelló, o el lema El teu Alcalde.

La candidatura d'Abelló ha emès un comunicat en què ha assegurat que "complirà la resolució", però ha lamentat que la decisió de la Junta Electoral serà perjudicial per a molts ciutadans: "A qui perjudica és als milers de tarragonins i tarragonines que estan fent la col·lecció".

El comunicat

"Després d’assabentar-se de l’avís de retirada del col·leccionable Tarragonins i personatges de les Comarques de Tarragona per part de la Junta Electoral, el candidat de CiU a les eleccions municipals, Albert Abelló, assegura que complirà la resolució.

Lamento la decisió de la Junta Electoral perquè a qui perjudica és als milers de tarragonins i tarragonines que estan fent la col·lecció i als més de 300 comerços que, gratuïtament, reparteixen els cromos”, manifesta Abelló, que destaca “l’enorme èxit” que ha tingut el col·leccionable.

Durant aquestes últimes setmanes milers de ciutadans han estat fent una contínua descoberta per tots els racons de la ciutat i l’afluència de grans i petits als establiments comercials ha estat constant”, assenyala el candidat de CiU, que subratlla que “aquest és el combustible, l’energia, que la ciutat necessita per tirar endavant”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar